СТЕФАН ПАСКОВ И КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ ОТ ЛЕВИЦАТА ПОСЕТИХА БОЖЕВЦИ
13.10.2023 958 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ И КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ ОТ ЛЕВИЦАТА ПОСЕТИХА БОЖЕВЦИ

Лидерът на Левицата в Сливен Стефан Пасков посети балканското село Божевци, където представи кандидата за кмет Никола Николов. Заедно с Пасков бяха още независимият кандидат кмет на Сливен Минчо Афузов и кандидатите за общински съветници от Левицата Антоний Андонов и Атанас Делибалтов.

„Чувстваме подкрепата на хората и сме сигурни, че това щ се покаже в деня на изборите“, каза Стефан Пасков, който е с преференция 101 в бюлетината на Левицата – № 28.

Предишна АЛЕКСАНДРА ИВАНОВА: ИСКАМ МЛАДИТЕ ХОРА ДА ОСТАВАТ В СЛИВЕН
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЦ – СЛИВЕН: НАЛИЧИЕТО НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Очаква се абонатите на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД, които са оборудвали радиаторите си с индивидуални топлоразпределители, да формират по-ниски сметки за парно през м. ноември. Причината за това, е по-високата

Новини Сливен

ЗАРАДИ ТРАУРА СЕ ОТЛАГА СРЕЩАТА НА РАДАН КЪНЕВ С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани, Във връзка с обявения национален траур в памет на патриарх Неофит, отменяме срещата-разговор на евродепутата от Демократична България Радан Кънев с гражданите на Сливен, обявена за 15.03.2024г. в

Новини Сливен

ДРОГИРАН ШОФЬОР НА КОЛА Е ЗАЛОВЕН В СЛИВЕН

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски екип в град Сливен. На  04 юни, в 20,20 часа, е спрян за проверка лек автомобил „Смарт“, управляван от 24-годишния Т.Я.