СТЕФАН ПАСКОВ ЗАВЕДЕ СИЛНА И СИМПАТИЧНА СЛИВЕНСКА ГРУПА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ЗА ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА В ПЛОВДИВ
януари 19, 2023 1406 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ЗАВЕДЕ СИЛНА И СИМПАТИЧНА СЛИВЕНСКА ГРУПА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ЗА ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА В ПЛОВДИВ

Лидерът на „Изправи се.бг” и общински съветник Стефан Пасков заведе силна и симпатична сливенска група на конференцията за обединена левица, която се провежда днес в Пловдив.

„Бъдещето на левицата е само обединена”, бе категоричен Стефан Пасков пред Sliveninfo.

Оказа се, че заедно с него са млади дами от Сливен.

„В близките дни ще разкрия кои са те и с какво се занимават”, каза общинският съветник.

Залата в гранд хотел „Пловдив” беше препълнена с партиите, сформирани от техните лидери заради несъгласието с политиката на БСП. Сред партийния елит бяха  Костадин Паскалев от БСП, който ръководи Координационен съвет на „Левицата“ и е в опозиция на Корнелия Нинова, Татяна Дончева на „Движение  21”, Мая Манолова на „Изправи се.бг”, бившият МВР шеф Румен Петков, бившият социален министър Емилия Масларова, бившият транспортен министър Петър Мутафчиев.

Целта на Кръглата маса, организирана днес, е да се обединят около принципите и идеите и да намерят единна формула за коалиция „Левицата“. След това ще възложим изработване на коалиционно споразумение, обясни Костадин Паскалев.  Предложенията, направени на конференцията, ще бъдат внесени при ръководството на БСП и сведени до знанието лично на Корнелия Нинова.

„Не съм убеден, че те ще бъдат приети, но да си подадем ръце и да го направим заедно“, прикани участниците Костадин Паскалев.

 

Предишна КМЕТЪТ НА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЧЕТЕ ВЪЗПОМЕНАТЕЛНИТЕ МИТИНГИ ПО ПОВОД ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС В СЕЛАТА ФИЛАРЕТОВО И ЯБЛАНОВО
Следваща АВАРИЯТА ПРИ ЦПС „ЧЕРВЕНАКОВО“ – ОТСТРАНЕНА, ДО ВЕЧЕРТА ВОДОСНАБДЯВАНЕТО В НОВОЗАГОСКО ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АТДБ С РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

Във връзка с настъпването на есенно-зимния период и очакванията за пускане на топлоподаването на територията на всички топлофицирани градове Асоциация на топлофикационните дружества в България обяви, че техни представители са

Новини Сливен

МАЛАРИЯ – РИСКОВЕ И НАЧИНИ НА ПРЕДПАЗВАНЕ

Какво заболяване е Маларията? Маларията е заболяване с характерна природна ендемичност – среща се основно в райони с определени климатични и географски особености в тропичните и субтропичните райони на Земята.

Новини Сливен

РЕГИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕКА НЯМА ДА РАБОТИ С ЧИТАТЕЛИ ПЕТЪК И СЪБОТА

Ръководството на  Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен  уведомява своите потребители, че на 13 и 14 декември /петък и събота/ 2019г. библиотеката няма да работи с читатели поради участие на