СТЕФАН ПАСКОВ:“ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“ ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ
30.09.2022 814 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ:“ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“ ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ

„Изправи се България“ ще бъде част от следващия парламент. Правя това изявление след днешния последен „бум“ на тиражирани социологически проучвания, според които партията на Мая Манолова не влиза в следващото Народно събрание. Тази сутрин говорих с нея. Нашата партия има свои социологически проучвания, според които ние влизаме, и то подобаващо.

Призовавам всички избиратели преди всичко да гласуват. Тези, които искат България да се промени към по-добро, да стане социална държава в истинския смисъл на думата, имат своя избор – номер 17 на партия „Изправи се България“, оглавявана от Мая Манолова.

Ваш Стефан Пасков, областен координатор за Сливен

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОЛАГА ГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА
Следваща САРКИС ШАКЛИЯН:ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СЪГРАЖДАНИ ДА ГЛАСУВАТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ИМУНИЗАЦИОННА СЕДМИЦА

От 24 до 30 април 2022г. се отбелязва Европейската имунизационна седмица, която ще премине под мотото: „Ваксини: за по-добър и по-дълъг живот“. Началото на инициативата е поставено през 2005 г.

Новини Сливен

ПОКЛОНЕНИЕ В ПАМЕТ НА МИТКО МИТЕВ – НА 23 ЯНУАРИ

Семейството на Митко Митев, който си отиде на 49 години, информира, че поклонение в негова памет ще се извърши на 23 януари – събота, между 12 и 14 часа във

Новини Сливен

ЗАПОЧНА 3-ят НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО – ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ”

В Сливен днес започна третото издание на Националния детско-юношески театрален фестивал „Сцена под сините камъни“. Началото официално бе дадено от председателя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев. „За мен е чест