СТЕФАН ПАСКОВ:“ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА

СТЕФАН ПАСКОВ:“ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА

„Имам една новина за уважаемите жители на област Сливен на днешния 9 септември. Преди всичко, честит празник на всеки, който чувства тази историческа дата като истински празник, какъвто съм и аз. На второ място, искам да уведомя жителите на област Сливен, че нашата партия, водена от Мая Манолова, ще бъде част от следващото народно събрание“, обяви пред Sliveninfо Стефан Пасков, областен лидер на „Изправи се България“, общински съветник в Сливен и бизнесмен.

„Не, не съм ходил при гадателки, нито имам ясновидски способности. Просто от месеци се трудя по 13-14 часа на ден, общувайки с много, ама наистина много обикновени хора. Това е моята социология и на нея вярвам. Призовавам всички жители на областта да ни подкрепят в името на една по-справедлива и по-социална България“, каза Стефан Пасков.

Предишна ДАРА, ГЛОРИЯ И АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ ЩЕ УЧАСТВАТ ВЪВ ФЕСТИВАЛА НА СТОТЕ ВОЙВОДИ В СЛИВЕН НА 16 И 17 СЕПТЕМВРИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП – СЛИВЕН Е НА ДЕВЕТО МЯСТО В СТРАНАТА

БСП – Сливен е на девето място по резултат между 28-те области в България. Това показват резултатите от изминалите избори. Сливен е една от осемте областите, където социалистите са втори.

Новини Сливен

НА 15 СЕПТЕМВРИ – ПРАЗНИК И В ДЕТСКА ГРАДИНА „ХАИК И ВЕРЖИН ПАПАЗЯН“ В СЛИВЕН

Детската градина „Хаик и Вержин Папазян“ организира празник за децата по повод 15 септември. Директорът Виктория Андонова и педагозите посрещнаха своите възпитаници, техните родители и гости, сред които бе и

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ЗАД ВОЛАНА

Четири случая на управление след употреба на наркотици и едни с алкохол на 1,2 промила са установени от полицейски служители по време на операция по безопасност на движението в град