СТАЯТА ЗА ЛЕЧЕБНИ ЧУДЕСА НА Д-Р МИЛАНОВА

СТАЯТА ЗА ЛЕЧЕБНИ ЧУДЕСА НА Д-Р МИЛАНОВА

В Сливен има стая за лечебни чудеса. Тя се намира в областната болница, а по-точно в кожното отделение, чиито ръководител е известната дерматоложка д-р Мая Миланова.

Оказва се, че с помощта на медицинската апаратура в тази стая наистина се лекуват болести, които доскоро се считаха за неизлечими.

„Отделението по кожни и венерически болести към МБАЛ „Д-р Иван Селимински”  разполага  с много необходима и полезна апаратура за лечение на упоритите кожни болести.

Апаратурата е за Селективна ултравиолетова терапия за облъчване с B  лъчи с определена дължина на вълната.  Състои се от кабина за облъчване на цялото тяло, устройство за длани и стъпала и гребен за болести, ангажиращи главата на пациента.

Апаратурата намира приложение при многобройни заболявания – някои от тях са псориазис, атопичен дерматит, невродермит, хронична уртикария, витилиго, различни видове акне, алопеция аретата и склеродермия”, заяви д-р Мая Миланова пред Sliveninfo.

„СУТ има положително въздействие не само при кожните болести, а повлиява благоприятно целия организъм. Ултравиолетовите Б лъчи  удължават ремисиите и намаляват броя на рецидивите на кожните заболявания, намаляват сърбежа, стимулират еритропоезата, намаляват нивото на холестерола и хипергликемичните състояния, повишават нивото на имуноглобулините и стойностите на витамин А, Д и B12, регулират нарушения баланс на минералните вещаства. Помощ в отделението търсят многобройни пациенти от Сливенска и съседните области. Дори в последно време лекуваме в нашата стая с тази добра апаратура повече хора от съседните области. Хубаво е и сливналии да знаят, че и най-тежките заболявания могат да  се излекуват или поне да се подобрят в не малка степен”, каза известната дерматоложка.

Предишна ПАРТИИТЕ ПРИЕХА ЕДИНОДУШНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА СЪСТАВА НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща КОАЛИЦИЯ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ИЗДИГА ЖУРНАЛИСТА ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ ЗА ВОДАЧ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИЯН Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА В СЕЛО ЖЕЛЬО ВОЙВОДА

  Управление на МПС след употреба на наркотици, алкохол и неистински регистрационни табели са установили полицейски служители при операция по пътна безопасност в град Сливен. На 27 март, в 23,50

Новини Сливен

ГЕОРГИ СТОЯНОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В СЛИВЕН

Бизнесменът Георги Стоянов бе преизбран за председател на Камарата на Строителите в Област Сливен. Това се случи по време на общото събрание на организацията, проведено в четвъртък вечерта. На събитието

Новини Сливен

ВИДЕО ОТ БИФИНГА НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ – 23.11.2017г.

SlivenInfo Ви предлага запис от последната пресконференция на кмета на Общината Стефан Радев. Записът бе разпространен от Общинския пресцентър.