СТАЯТА ЗА ЛЕЧЕБНИ ЧУДЕСА НА Д-Р МИЛАНОВА

СТАЯТА ЗА ЛЕЧЕБНИ ЧУДЕСА НА Д-Р МИЛАНОВА

В Сливен има стая за лечебни чудеса. Тя се намира в областната болница, а по-точно в кожното отделение, чиито ръководител е известната дерматоложка д-р Мая Миланова.

Оказва се, че с помощта на медицинската апаратура в тази стая наистина се лекуват болести, които доскоро се считаха за неизлечими.

„Отделението по кожни и венерически болести към МБАЛ „Д-р Иван Селимински”  разполага  с много необходима и полезна апаратура за лечение на упоритите кожни болести.

Апаратурата е за Селективна ултравиолетова терапия за облъчване с B  лъчи с определена дължина на вълната.  Състои се от кабина за облъчване на цялото тяло, устройство за длани и стъпала и гребен за болести, ангажиращи главата на пациента.

Апаратурата намира приложение при многобройни заболявания – някои от тях са псориазис, атопичен дерматит, невродермит, хронична уртикария, витилиго, различни видове акне, алопеция аретата и склеродермия”, заяви д-р Мая Миланова пред Sliveninfo.

„СУТ има положително въздействие не само при кожните болести, а повлиява благоприятно целия организъм. Ултравиолетовите Б лъчи  удължават ремисиите и намаляват броя на рецидивите на кожните заболявания, намаляват сърбежа, стимулират еритропоезата, намаляват нивото на холестерола и хипергликемичните състояния, повишават нивото на имуноглобулините и стойностите на витамин А, Д и B12, регулират нарушения баланс на минералните вещаства. Помощ в отделението търсят многобройни пациенти от Сливенска и съседните области. Дори в последно време лекуваме в нашата стая с тази добра апаратура повече хора от съседните области. Хубаво е и сливналии да знаят, че и най-тежките заболявания могат да  се излекуват или поне да се подобрят в не малка степен”, каза известната дерматоложка.

Предишна ПАРТИИТЕ ПРИЕХА ЕДИНОДУШНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА СЪСТАВА НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща КОАЛИЦИЯ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ИЗДИГА ЖУРНАЛИСТА ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ ЗА ВОДАЧ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

31 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА

Пореден спад в броя на новозаразените с COVID-19 в община Сливен, сочат данните от изминалата седмица. 31 са новорегистрираните случаи за периода 17 – 23 май. Излекуваните са 101, починалите

Новини Сливен

ЧЕТВЪРТИ ПЛЕНЕР НА ВИНОТО СЕ ПРОВЕЖДА В СЛИВЕН

За четвърта поредна година Етнографски комплекс „Хаджиданчови къщи” отвори гостоприемно врати за станалия вече традиционен Пленер на виното. Поканени да участват тази година са творците Кирил Стоянов, Маргарита Дончева, Благовеста

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 02. 2018 г. (понеделник) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Индустриален“