СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: НЕКА ОТДАДЕМ ПОЧИТ И СЕ ПРЕКЛОНИМ ПРЕД ПАМЕТТА НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ МЪЖЕ, ОТДАЛИ ЖИВОТА СИ В СЛУЖБА НА ЗАКОНА!

СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: НЕКА ОТДАДЕМ ПОЧИТ И СЕ ПРЕКЛОНИМ ПРЕД ПАМЕТТА НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ МЪЖЕ, ОТДАЛИ ЖИВОТА СИ В СЛУЖБА НА ЗАКОНА!

Уважаеми съграждани,

На 8 ноември българската полиция отбелязва своя професионален празник. На този ден честваме Св.Архангел Михаил, покровител на мира, правдата и справедливостта и отдаваме почит на всички, които са избрали за своя съдба полицейската професия. Нашите ежедневни усилия са насочени към това да гарантираме законността и спокойствието в нашия град. Постигаме успехи, но отчитаме и грешките. В нашата работа разчитаме на помощта, подкрепата и доверието на обществото, местната власт и държавните институциите.

Уважаеми колеги,

В този празничен ден изказвам благодарност за вашата всеотдайност, професионализъм и воля за справяне с трудностите и превратностите на нашето съвремие. Нека бъдем два пъти по усърдни и отговорни, за да повишим авторитета на полицейската професия и да отговорим на обществените очаквания.
Като изразявам дълбокото си уважение към вашия труд, пожелавам на вас и вашите семейства здраве, благополучие, лични и професионални успехи!

Нека Свети Архангел Михаил ви закриля, дава кураж и вяра по трудния път, който сте избрали!

Нека отдадем почит и се преклоним пред паметта на всички достойни мъже, отдали живота си в служба на закона!

ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН
СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

Предишна КМЕТЪТ НА КОТЕЛ ПОЗДРАВИ ПОЛИЦАИТЕ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК
Следваща ЗАДЪРЖАХА МЪЖ, НАРУШИЛ ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХВАНАХА КРАДЦИ В БИВШИЯ ХИМИЧЕСКИ БАТАЛЬОН НА ТРЕТА АРМИЯ

Двама крадци са заловени от полицията в района на бившия химически батальон на Трета армия, който се намира в местността „Абланово“. Междувременно екип на РУ-Сливен е получил съобщение за извършване

Новини Сливен

ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ ОТ ФОНДАЦИЯ „АРУСЯК ЧАКЪРЯН“

Ново дарение получи Отделението по детски болести към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Подаръкът е от фондация ,,Арусяк Чакърян”. Той включва един аспиратор и два пулсоксиметъра. Единият от тях има накрайник

Новини Сливен

12 000 ДОБРИНИ НА ПЛОЩАД „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

Малко преди 11 ч. в събота стотици изпълниха площад „Хаджи Димитър“ в Сливен, за да получат безплатни фиданки за засаждане от неправителствената организация Гората.бг Организацията, известна с благородната цел да