СТАРТИРА САНИРАНЕТО В ГРАД СЛИВЕН
януари 30, 2018 2597 Прегледи

СТАРТИРА САНИРАНЕТО В ГРАД СЛИВЕН

 

Днес в Сливен бе даден старт на първия етап на санирането.

Първи ще бъде саниран блок 24 в кв. „Българка“, строителят е сливенска фирма, а срокът за изпълнение – 180 дни. На официална церемония кметът Кметът Стефан Радев положи началото на санирането на официална церемония в присъствието на представители на държавните  и местните власти, жители на квартала, изпълнителя на строителството и фирмата – надзор.

Бе подписан и договорът за начало на строителните дейности.

Още 11 блока ще бъдат санирани в първия етап от проекта, а общо 51 – по време на цялата програма. Санирането в Сливен трябва да приключи догодина, поясни зам. – кметът на Община Сливен Стефан Кондузов. На 12 февруари започва ремонтът на следващата сграда по Програмата за енергийна ефективност в кв. „Сини камъни“.

 

dariknews.bg

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПРИЗОВА ЗА АКТИВНО УЧАСТИЕ В РАБОТНАТА ГРУПА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО В СЛИВЕН
Следваща ЕДИН ЧУДАТ МОСТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СПЕЦИАЛНИЯТ БРОЙ НА СПИСАНИЕ „ПЛАМЪК“ ПРЕДСТАВЯТ ТАЗИ ВЕЧЕР

В зала „Май“ тази вечер от 17.30 часа ще бъде представен специалният брой на списание „Пламък“. Той е посветен на 150 години първо театрално представление и 100 години професионален театър.

Новини Сливен

ВЕЛИКДЕНСКО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ, УПРАВИТЕЛ НА ЗД „ЕВРО ИНС“ – СЛИВЕН

Уважаеми съграждани, на Велики четвъртък Ви поздравявам с идващия най-голям християнски празник – Великден. Офисът на ЗД „Евро Инс“ – Сливен за поредна година е № 1 в страната. Това

Новини Сливен

ИМУНИЗАЦИЯ СРЕЩУ COVID-19 В ПЕРИОДА ОТ 01.08.2021Г. ДО 31.08.2021Г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Към момента имунизацията срещу COVID-19 е единственото средство за овладяване на епидемичния процес. За изграждане на колективен имунитет, позволяващ овладяването на пандемията и в крайна сметка — ликвидиране на болестта,

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

one × two =