СТАНИМИР КОМБАЛОВ ЩЕ ВОДИ СЛЕДВАЩОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН
11.12.2023 2040 Прегледи

СТАНИМИР КОМБАЛОВ ЩЕ ВОДИ СЛЕДВАЩОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

Адвокат Станимир Комбалов ще води заседанието на Общински съвет – Сливен, което е насрочено за 14 декември, четвъртък, научи Sliveninfo. Комбалов е председател на Адвокатска колегия – Сливен и съветник от ГЕРБ.

В момента действа Правилникът на предишния общински съвет, защото няма приет нов. Според него, ако няма избран председател, заседанието се води от заместник. Ако няма избран и заместник, групите съветници излъчват на ротационен принцип свой представител за водещ, като се започва от най-голямата. В случая ГЕРБ са се спрели на Станимир Комбалов.

Заседание на общинския съвет ще има и следващата седмица, когато водещ ще бъде представител на втората по големина политическа група – Пряка демокрация. Сесията ще бъде на 19 или 20 декември.

На първото заседание тази седмица ще се гледат общо 25 точки. На сесията идната седмица е предвидена точка за избор на председател плюс още 16 точки. Ако и тогава не бъде избран председател, следващата сесия ще се води от представител на третата по-големина група в общинския съвет.

Предишна 19-ГОДИШЕН ЗАБИ ПЕЖО В ДЪРВО, ДВАМА СА РАНЕНИ
Следваща Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: "ПОДКРЕПЯМ НИНОВА ЗА ИДЕЯТА БСП ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕНТЪР НА ЛЯВО ЦЕНТРИСТКИ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР НА КРАЙСЛЕР Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА

61-годишен водач на лек автомобил „Крайслер“ е установен от полицейски екип да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 31 януари в 17,20 часа в

Новини Сливен

ГОЛЕМИЯТ КМЕТ НА МАЛКИЯ ГРАД

В неделя той бе най-щастливият човек на света. „Сбъдна се голямата ми мечта, след много усилия, успяхме да открием паметника на Васил Левски в Кермен“, заявява кметът на градчето Живко

Новини Сливен

ПИЯН МЪЖ В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ПРЕДИЗВИКА КАТАСТРОФА

На 16 декември, в 18,27 часа,  е получен сигнал от тел. 112, за движещ се мъж в инвалидна количка, посредата на пътното платно между град Сливен и село Самуилово. Изпратен