СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „БУДИТЕЛИ“ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“- СЛИВЕН
21.09.2022 725 Прегледи

СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „БУДИТЕЛИ“ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“- СЛИВЕН

На 21 Септември 2022 г., в Клуб на пенсионера „Будители“, Сливен, се състоя вълнуваща среща на избиратели-членове на клуба, учители, с водача на листата на коалицията, проф. д.ик.н. Стефан Симеонов (учител по призвание и диплома) и поставения след него адв. Любомир Кючуков (син на учители).

Пред изпълнената зала членове и съмишленици на клуба се запознаха с основните моменти от програмата на коалицията и дейността на двамата кандидати за народни представители в 48-тоНародно Събрание.

Председателката на клуба, г-жа Иванка Калайджиева, даде началото на срещата с представянето на двамата кандидати от 21 МИР Сливен. Кратките анотации на жизнения и професионален път на двамата кандидати показаха, че те са познати на сливенската общественост и са дълбоко свързани с региона.

Като представители на листата, професорът и адвокатът отговориха на ред актуални въпроси от залата: „Как е формирана кандидатската листа за региона;Кои са мотивите да бъдат включени конкретния брой жени-кандидатки;Каква е визията на коалицията за данъчната система в страната; Какво е отношението към Европейския съюз и конкретно позицията на коалиция „Български възход“ към Унгария и нейния лидер по отношение провежданата там социалната политика.“Представянето премина в емоционална атмосфера, свързана с разкази за минали спомении настоящи действия, постъпки на единомишленици, съграждани и съидейници.

В хода на срещата домакини и гости се съгласиха, че на изборите на 2 Октомври трябва да се прояви висока активност, отговорна позиция и мисъл  от страна на избирателите за доброто бъдеще на България.

Срещата приключи с покана от страна на представителите на ПП „Български възход“ да се гласува на предстоящите избори с Бюлетина № 15 за възхода на България.

 

 

Предишна „ПЪТ ПРЕЗ ГОЛЯМАТА ИГРА“ – ПЪТЯТ НА ДИМИТЪР КАРАПЧАНСКИ
Следваща ГРОЗДАН КАРАДЖОВ И ФИЛИП СТАНЕВ ПОДКРЕПИХА ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЛИЕНТ НА ЗАЛА ЗА ХАЗАРТ ТРОШИ ИГРАЛЕН АВТОМАТ СЛЕД ЗАГУБА НА ГОЛЯМА СУМА ПАРИ

44-годишен мъж е задържан за причинени материални щети по имущество в игрална зала в град Нова Загора. На 25 септември, около 09,30 часа, 44-годишният Й.А. от Нова Загора, след като 

Новини Сливен

БЛИЗО 60 ТЪРГОВЦИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТРАДИЦИОННИЯ БАЗАР ЗА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН

Първите търговски маси за мартеници вече заеха места по пешеходната зона в Сливен и напомнят, че пролетта наближава. Търговците предлагат разнообразие в изработката и украсата. Освен традиционните, могат да се

Новини Сливен

141 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СЛИВЕН ОТ ОСМАНСКО ИГО ЩЕ БЪДАТ ОТБЕЛЯЗАНИ НА 17 ЯНУАРИ

По повод отбелязването на 141 години от освобождението на Сливен от османско иго, на 17 януари Община Сливен заедно със Сливенска митрополия и Военно формирование 22220 организират ритуал-поклонение от 11