СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „БУДИТЕЛИ“ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“- СЛИВЕН

СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „БУДИТЕЛИ“ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“- СЛИВЕН

На 21 Септември 2022 г., в Клуб на пенсионера „Будители“, Сливен, се състоя вълнуваща среща на избиратели-членове на клуба, учители, с водача на листата на коалицията, проф. д.ик.н. Стефан Симеонов (учител по призвание и диплома) и поставения след него адв. Любомир Кючуков (син на учители).

Пред изпълнената зала членове и съмишленици на клуба се запознаха с основните моменти от програмата на коалицията и дейността на двамата кандидати за народни представители в 48-тоНародно Събрание.

Председателката на клуба, г-жа Иванка Калайджиева, даде началото на срещата с представянето на двамата кандидати от 21 МИР Сливен. Кратките анотации на жизнения и професионален път на двамата кандидати показаха, че те са познати на сливенската общественост и са дълбоко свързани с региона.

Като представители на листата, професорът и адвокатът отговориха на ред актуални въпроси от залата: „Как е формирана кандидатската листа за региона;Кои са мотивите да бъдат включени конкретния брой жени-кандидатки;Каква е визията на коалицията за данъчната система в страната; Какво е отношението към Европейския съюз и конкретно позицията на коалиция „Български възход“ към Унгария и нейния лидер по отношение провежданата там социалната политика.“Представянето премина в емоционална атмосфера, свързана с разкази за минали спомении настоящи действия, постъпки на единомишленици, съграждани и съидейници.

В хода на срещата домакини и гости се съгласиха, че на изборите на 2 Октомври трябва да се прояви висока активност, отговорна позиция и мисъл  от страна на избирателите за доброто бъдеще на България.

Срещата приключи с покана от страна на представителите на ПП „Български възход“ да се гласува на предстоящите избори с Бюлетина № 15 за възхода на България.

 

 

Предишна „ПЪТ ПРЕЗ ГОЛЯМАТА ИГРА“ – ПЪТЯТ НА ДИМИТЪР КАРАПЧАНСКИ
Следваща ГРОЗДАН КАРАДЖОВ И ФИЛИП СТАНЕВ ПОДКРЕПИХА ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЛАНИРАНИ СПИРАНИЯ НА ВОДОПОДАВАНЕТО В ГРАД СЛИВЕН НА 18.08.2022 Г.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и

Новини Сливен

6 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

169 са новодиагностицираните с коронавирус лица през последните 24 часа. Направените през изминалото денонощие PCR тестове са 3667, сочат данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес

Новини Сливен

ЕТО КАК ПРИКЛЮЧИ СЪДЕБНИЯТ СПОР ЗА КМЕТСКОТО МЯСТО В СЕЛО БЯЛА

Спорът за изборите в село Бяла приключи. С Определение от вчера Административен съд Сливен прекрати производството, тъй като оспорващият Пламен Петров оттегли жалбата си. Мотивите за решението му не са