СПОРТЕН ПРАЗНИК „ВЕСЕЛИ ИГРИ ПОД ДЪГАТА“
май 17, 2019 528 Прегледи

СПОРТЕН ПРАЗНИК „ВЕСЕЛИ ИГРИ ПОД ДЪГАТА“

Спортен празник „Весели игри под дъгата“ се проведе днес 16 май 2019 година в детска градина „Детски рай“ – гр.Сливен. С много танци и състезателни игри, децата показаха своя талант и добрата си физическа подготовка.

В подкрепа на малките спортисти се включиха възпитаници на Спортно училище “Димитър Рохов“-гр.Сливен, шампиони по борба и лека атлетика.

Гости на празника бяха експерти от РЗИ-Сливен и директора на Спортното училище. Мероприятието беше част от инициативите във връзка със  Световния ден „Движението е здраве“ и  Европейския ден за борба със затлъстяването.

Предишна ГРАДУШКА КАТО ОРЕХ УДАРИ НОВОЗАГОРСКО И КОТЕЛ
Следваща МВР-СЛИВЕН ТЪРСИ СВИДЕТЕЛИ НА ОПАСНО ШОФИРАНЕ ОТ ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в

Новини Сливен

ПОСТАВЯНЕТО НА ВРЕМЕННА ВОДОПРОВОДНА ВРЪЗКА ПРИ РОЗОВА ГРАДИНА СПРЯ ВОДАТА В СЛИВЕН ВЧЕРА

80 метра тръби от главен водоснабдителен клон ще бъдат подменени на кръговото кръстовище „Розова градина“, при извършваните там строителни дейности. В задачите, възложени от общината на наетата с обществена поръчка

Новини Сливен

ОТВАРЯТ ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА РОДИТЕЛИ В ОБЩНОСТЕН ЦЕНТЪР – СЛИВЕН

Общностен център – Сливен кани всички родители на деца до 7 години за дискусия на теми, свързани с процесите на детското развитие и израстване. Детската градина за родители е безплатна.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

18 − one =