СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ ИНИЦИИРА ГЕРБ – СЛИВЕН
март 1, 2021 433 Прегледи

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ ИНИЦИИРА ГЕРБ – СЛИВЕН

ГЕРБ Сливен кани всички партии и коалиции, участващи в парламентарните избори, да подпишат споразумение за честна и почтена изборна кампания. Пактът ще се подпише публично в четвъртък, 4 март от 10  часа в пресклуба на БТА.

Инициативата на предизборния щаб на ГЕРБ и областния координатор Десислава Танева е продиктувана от тенденцията фалшиви новини и компромати да изместят фокуса от идеите и дебатите за политики в хода на кампанията.

От щаба на ГЕРБ категорично заявяват, че ще водят толерантна агитация и ще се концентрират върху предложенията за подобряване на икономическата, социалната и жилищната инфраструктура в областта.

“Вярваме, че кампания, основана на идеи, а не на лични нападки е най-добрият начин хората да направят информиран и добър избор. Ние няма от какво да се притесняваме, даже сме горди с постигнатото в последните четири години. Със споразумението искаме да запазим и авторитета на институциите, тъй като компроматните битки карат хората да гледат с недоверие на избраниците си. Моето голямо желание е да спрат агресията и лъжите, за да може всяка общност да работи спокойно и да се развива. Най-важното за всяка политика е да бъде в обществена полза. И това е обща задача”, заяви Десислава Танева.

От щаба на ГЕРБ гарантират, че няма да използват фалшиви новини, спекулации и лични нападки срещу другите кандидати за народни представители. Подписването на споразумението публично ще даде знак за обществото кои са кандидатите, мислещи за местната общност и кои са гонещите лични интереси, заявяват още от партията.

Събитието на 4 март е открито за всички представители на медиите.

 

Предишна ГЕРБ - СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
Следваща 4 АВТОМОБИЛА И ТЕХНИКА ИЗГОРЯХА ВЪВ ФИРМЕН ГАРАЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОБЕЩАВА НОВИ ПРОМОЦИИ ЗА АБОНАТИТЕ

От Топлофикация Сливен обявиха, че са финализирали всички дейности по подготовката за зимния отоплителен сезон и са напълно готови да посрещнат студените месеци, осигурявайки топлина на клиентите на дружеството. „Готови

Новини Сливен

СВАТБИ БЕЗ ЦЕЛУВКИ В СЛИВЕН

И това доживяхме. В Сливен се състояха първите три сватби без целувки при подписването. „Всъщност става въпрос само за ритуали по подписване на граждански брак, които се състояха от 13

Новини Сливен

ОЩЕ ОТ ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Продължават проявите от празничната програма на Община Сливен. Утре – 23 декември, от 11 часа в Държавен куклен театър ще започне спектакълът „Зимен празник“.  На 25 декември от 9 часа