СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ ИНИЦИИРА ГЕРБ – СЛИВЕН
март 1, 2021 520 Прегледи

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ ИНИЦИИРА ГЕРБ – СЛИВЕН

ГЕРБ Сливен кани всички партии и коалиции, участващи в парламентарните избори, да подпишат споразумение за честна и почтена изборна кампания. Пактът ще се подпише публично в четвъртък, 4 март от 10  часа в пресклуба на БТА.

Инициативата на предизборния щаб на ГЕРБ и областния координатор Десислава Танева е продиктувана от тенденцията фалшиви новини и компромати да изместят фокуса от идеите и дебатите за политики в хода на кампанията.

От щаба на ГЕРБ категорично заявяват, че ще водят толерантна агитация и ще се концентрират върху предложенията за подобряване на икономическата, социалната и жилищната инфраструктура в областта.

“Вярваме, че кампания, основана на идеи, а не на лични нападки е най-добрият начин хората да направят информиран и добър избор. Ние няма от какво да се притесняваме, даже сме горди с постигнатото в последните четири години. Със споразумението искаме да запазим и авторитета на институциите, тъй като компроматните битки карат хората да гледат с недоверие на избраниците си. Моето голямо желание е да спрат агресията и лъжите, за да може всяка общност да работи спокойно и да се развива. Най-важното за всяка политика е да бъде в обществена полза. И това е обща задача”, заяви Десислава Танева.

От щаба на ГЕРБ гарантират, че няма да използват фалшиви новини, спекулации и лични нападки срещу другите кандидати за народни представители. Подписването на споразумението публично ще даде знак за обществото кои са кандидатите, мислещи за местната общност и кои са гонещите лични интереси, заявяват още от партията.

Събитието на 4 март е открито за всички представители на медиите.

 

Предишна ГЕРБ - СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
Следваща 4 АВТОМОБИЛА И ТЕХНИКА ИЗГОРЯХА ВЪВ ФИРМЕН ГАРАЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЮИДП-СЛИВЕН ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЛОВЦИ И ПРИРОДОЛЮБИТЕЛИ С ОТКРИВАНЕТО НА ЛОВА НА ЕДЪР ДИВЕЧ

Тази събота на  01.10.2022 г. се дава старт на сезона за лов на едър дивеч. По този повод, ръководството на Югоизточно държавно предприятие – Сливен поздравява всички служители от ловните

Новини Сливен

СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ „БИЙТЪЛС – РЕВОЛЮЦИЯТА НА ТАЛАНТА“ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

В зала „Сливен“, на 15 март, от 18.30 часа, Сливенски симфоничен оркестър съвместно сVarna Swing Orchestra Project – VSOP ще представят на сливенската публика „Бийтълс – Революцията на таланта“. Билети

Новини Сливен

РИМ – СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ДВА ПРОЕКТА НА АРХЕОЛОГИЧЕСКА ТЕМАТИКА

За поредна година РИМ – Сливен спечели финансиране в пълен размер за провеждането на археологически разкопки на късноантична и средновековна крепост „Туида“ в гр. Сливен, както и за издирването на