СПОКОЙНА Е ОБСТАНОВКАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
16.10.2023 761 Прегледи

СПОКОЙНА Е ОБСТАНОВКАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

 

Спокойна е обстановката на територията на община Сливен въпреки вятъра. До момента на телефона на оперативния дежурен са получени сигнали за счупени клони. Получена беше информация за паднал клон върху автомобил на бул. „Христо Ботев“ и за паднало дърво на бул. „Георги Данчев“ в района на ОУ „Д. Петров“. Местата на двата инцидента бяха незабавно отцепени от екипи на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и полицията. След отстраняването им движението на автомобилите беше възстановено.

Община Сливен благодари на служителите на РСПБЗН, РУ на МВР, както и на Общинско предприятие „Озеленяване и гробищни паркове“ за бързата и адекватна реакция.

Към момента няма подадени сигнали за щети в населените места на общината.

Обходите на общинските екипи продължават. Поривите на вятъра достигат до 90 км/ч. като прогнозата на синоптиците е той да утихне до края на деня.

Предишна АРЕСТ НА МЪЖ, НАРУШИЛ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ
Следваща ДОЦ. КРАСИМИР ДОБРЕВ ЩЕ ИЗНЕСЕ ПУБЛИЧНА ЛЕКЦИЯ В СЛИВЕН ПО ПОВОД 140 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА СИРАК СКИТНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА ЕПИЗООТИЧНА КОМИСИЯ СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС В СЛИВЕН

Заболяванията инфлуенца /грип/ и нюкясълска болест по птиците бяха обсъдени по време на заседание на Общинската епизоотична комисия, чийто председател е заместник-кметът Румен Иванов. По отношение на грипа при птиците

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ: СОЦИАЛИСТИТЕ ЩЕ ВОДИМ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ

„Опция като управление на БСП с ГЕРБ не съществува“. Атанас Зафиров развенча натрапваната в последно време манипулация, която по думите му е наложена от няколко седмици съзнателно в публичното пространство.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ПОЛИЦИЯ СЪПРОВОЖДА ПРОТЕСТНО АВТОШЕСТВИЕ ДО ЯМБОЛ

Служители на РУ-Сливен и сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Сливен проведоха полицейски мероприятия по обезпечаване на обществения ред и безопасността на движението по време и след приключване на протестно автошествие, организирано