СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ПАЦИЕНТ КЪМ ОТДЕЛЕНИЕТО ПО СЪДОВА ХИРУРГИЯ НА МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”
януари 31, 2023 998 Прегледи

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ПАЦИЕНТ КЪМ ОТДЕЛЕНИЕТО ПО СЪДОВА ХИРУРГИЯ НА МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”

Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен и ръководството на болницата получават специални благодарности от пациент, на когото е направена безкръвна операция. Това е единственото лечебно заведение в Сливен, където се извършват подобни безкръвни интервенции. Sliveninfo ви предлага писмото на 68-годишния Венцислав Савов.

ДО
Д-Р ПЕНКО ПЕНКОВ
УПРАВИТЕЛ НА
МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”
ГР. СЛИВЕН

С копие:
ДО
Д-Р ДЕНИСЛАВ БАШЕВ
НАЧАЛНИК НА ОТДЕЛЕНИЕ ПО СЪДОВА ХИРУРГИЯ

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

УВАЖАЕМИ Д-Р ПЕНКОВ,
УВАЖАЕМИ Д-Р БАШЕВ,

Трудно ми е да намеря подходящите думи, с които да изразя искрените си благодарности към целия екип от лекари, медицински сестри и санитари на Отделението по Съдова хирургия на МБАЛ „Хаджи Димитър”, гр. Сливен.
На 19.11.2022 г. д-р Денислав Башев, заедно с екипа си и консултантът по съдова хирургия от НКБ доц. д-р Наделин Николов ми направиха безкръвна операция на аортата. Още на следващият ден бях изписан в добро здравословно състояние, въпреки сложността на оперативната интервенция. На 11.01,2023 г. ми беше направен контролен преглед (скенер) и резултатите бяха много добри.

Възхитен съм от професионализма на медицинския екип, човечността и осъзнатото чувство за дълг. Това са хора с призвание, доказани професионалисти и диагностици, заслужаващи уважение.

Сърдечно Ви благодаря!

 

С Благодарност:
Венцислав Петров Савов, 68 г.

Предишна ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЩЕ ИМА СТРЕЛБИ НА "БАТМИШ"
Следваща ВОДАЧ НА "ФОРД ФОКУС" НЕ Е СПРЯЛ НА СТОП ПАЛКА И Е НАПРАВИЛ ОПИТ ДА ИЗБЯГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОЛАТА НА БИЗНЕС ДАМА Е УДАРЕНА ПРИ ТРОЙНА КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

Колата на бизнес дама, която е бивш общински съветник, бе ударена тази сутрин при тройна катастрофа на входа на Сливен на бул. „Банско шосе“, научи Sliveninfo. Инцидентът е станал на

Новини Сливен

ПРОМЕНЯТ ВРЕМЕННО МАРШРУТА НА АВТОБУС № 116 ЗАРАДИ РЕМОНТИ

Във връзка с предстоящата подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Икономов“, в участъка от ул. „Овчарска“ до ул. „Христо Смирненски“ в кв. „Клуцохор“, се налага временна промяна на част

Новини Сливен

 ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕСТИ 5 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ

Около 5 мил. лв. е успяла да спести Община Сливен от проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. „Успяхме да спестим средства от процедурите, които сме провели до сега.