СПЕЦИАЛИСТИ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ ОТ СОФИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДАТ БЕЗПЛАТНО В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН
28.03.2024 787 Прегледи

СПЕЦИАЛИСТИ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ ОТ СОФИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДАТ БЕЗПЛАТНО В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

По покана на ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински–Сливен”, едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще извършат прегледи на  деца от Сливен. Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия.

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология,  урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология  и офталмология. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г. в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД.

Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД , гр. Сливен,  ул. Христо Ботев №1, ет.2  в Приемно-консултативни кабинети.

Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с Остри респираторни заболявания.

Желаещите родители могат да се възползват от възможността, като предварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведениеq  всеки делничен ден между 10:00 до 17:00 часа.  Телефон за контакт  044/ 611 804.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БОРИСЛАВ ПАВЛОВ ВЛЕЗЕ В БОРДА НА ПАЗАРА ЗА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЦВЕТЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЦВЕТАН ИВАНОВ Е ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО КОЛОЕЗДЕНЕ В СЛИВЕН

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯ И ОБЩИНСКА ОХРАНА ГЛОБЯВАТ ЗА ДВИЖЕНИЕ С ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТКИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАД СЛИВЕН

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков се засилват проверките за  управление на велосипеди и индивидуални електрически превозни средства /тротинетки/ в района на пешеходната зона в центъра

Новини Сливен

ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАТ „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2022-2023“

„Ученически игри 2022-2023“ започват от днес, 11 ноември. Това обявиха от Център за подкрепа за личностното развитие – Детски комплекс-Сливен. Първата дисциплина, с която игрите ще започнат е футбол. Мачовете