СПАД В БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ С КОВИД – 19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

СПАД В БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ С КОВИД – 19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

През изминалата седмица, в периода от 21 до 27 септември, броят на новите случаи на заразяване с коронавирус в общината е 9, излекуваните лица са също 9, няма починали пациенти. Към този момент активните случаи са 25.

Отчита се спад в броя на заболелите спрямо предходната седмица, в периода от 14 до 20 септември, когато са били регистрирани 16 нови случаи на заразяване. Броят на излекуваните лица тогава е бил 6, двама са починали.

Общият брой на заразените на територията на общината от началото на пандемията е 324. Излекувани са 272. 24 е броят на починалите лица.

Продължават усилията на Община Сливен за недопускане повишаване на заболяемостта. На гражданите се припомня да продължават спазването на противоепидемичните мерки – физическа дистанция, носене на маски в закрити помещения, често миене на ръцете и дезинфекция.

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ УСТАНОВИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: ПЛАНИРАНИ СРЕЩИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Служители на Районно управление-Сливен към ОДМВР провеждат срещи с представители на местната власт и жители в малките населени места на община Сливен по въпроси, свързани със сигурността и обществения ред.

Новини Сливен

ШКОЛАТА НА ЦСКА ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТ ОТ СЛИВЕН

Школата на ЦСКА привлече талант. Става въпрос за Викторио Вълков от състава на Сливен. Доскорошният капитан на тима от града на Сините камъни ще се състезава за отбора на „червените“

Новини Сливен

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

За първи път от съществуването на партия АБВ парламентарната листа в Сливенско няма да се води от Иван Славов. Този път начело партията поставя Георги Атанасов. Това стана ясно по