СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ ТВЪРДИЦА ЗАСТАВАТ ЗАД КОРНЕЛИЯ НИНОВА
юли 27, 2020 930 Прегледи

СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ ТВЪРДИЦА ЗАСТАВАТ ЗАД КОРНЕЛИЯ НИНОВА

 

Корнелия Нинова е единствената кандидатура за председател на НС на БСП, издигнат от конференцията на партията в Твърдица, научи Sliveninfo. Форумът се проведе в събота. Делегатите единодушно подкрепиха кандидатурата на настоящия лидер на социалистите в страната.

За председател на БСП в Твърдица бе преизбрана Ваня Колева.

„Това бе последната общинска конференция на БСП в Област Сливен. Предстои учредително заседание на Областния съвет на партията“, заяви пред Sliveninfo Деян Дечев, който отговаря за Сливенска област в Националния съвет на БСП.

Предишна 16 СЛУЧАЯ НА COVID-19 БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ОТ 20 ДО 26 ЮЛИ
Следваща ОТЛАГА СЕ ЕЖЕГОДНИЯТ ПРАЗНИК "ЗЛАТНА ПРАСКОВА" В СЕЛО ГАВРАИЛОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18 ЗАРАЗЕНИ СЕ ЛЕКУВАТ В СЛИВЕНСКИ БОЛНИЦИ

18 души,  заразени с коронавирус, се лекуват в момента в две сливенски болници, установи проверка на Sliveninfo. „При нас са настанени общо 10 души. Последните три случая са в по-лека

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО ПОВОД 12 ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Кметът Стефан Радев поздравява всички служители в Община Сливен по повод 12 октомври – Ден на българската община. „В Деня на българската община и местното самоуправление, поздравявам всички колеги от

Новини Сливен

ПРЕМАХНАТИ СА ПАДНАЛИТЕ ОТ БУРЯТА ДЪРВЕТА В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНАТА

С увеличаване на ресурса от технически единици и аварийни екипи от Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси” и Държавно горско стопанство- Сливен всички паднали от бурята дървета са премахнати.