СОБСТВЕНИКЪТ НА ПИЦАРИЯ „ПАЛЕРМО“ СЕ НУЖДАЕ СПЕШНО ОТ КРЪВНА ПЛАЗМА
ноември 30, 2020 13488 Прегледи

СОБСТВЕНИКЪТ НА ПИЦАРИЯ „ПАЛЕРМО“ СЕ НУЖДАЕ СПЕШНО ОТ КРЪВНА ПЛАЗМА

Собственикът на пицария „Палермо“ в Сливен Димитър Симов се нуждае спешно от кръвна плазма. 64-годишният бизнесмен е настанен за лечение в областната болница на Сливен.

„Донорът трябва да бъде нулева кръвна група и от положителния PCR да са минали 40 дни. Семейството ще заплати всичко – дарената кръвна плазма и спешния транспорт до София, който трябва да стане възможно най-скоро“, каза близки на Димитър Симов пред Sliveninfo.

За контакти телефон: 0878 870 227 – Вяра Кирова

Предишна 518 КОНТРОЛЬОРИ И ПРИДРУЖИТЕЛИ СА ОДОБРЕНИ ОТ ОБЩИНСКАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ В СЛИВЕН
Следваща ТАКСИТАТА В СЛИВЕН - С ПО-НИСЪК ДАНЪК ЗА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

39 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

1733 са новите случаи на коронавирусна инфекция. Направени са 12 066 теста, от които 6331 са PCR, а 5735 – бърз антигенен тест. Положителни са 14,3% от изследваните проби, показват данните в Единния информационен портал.

Новини Сливен

ТРАДИЦИОННИЯТ КАРАКАЧАНСКИ СЪБОР СЕ ПРОВЕДЕ НА КАРАНДИЛА КРАЙ СЛИВЕН

28-то издание на Националния събор на каракачаните в България се проведе днес на местността Карандила край Сливен. Кметът Стефан Радев присъства на откриването и приветства участниците и гостите на събора.

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Специализирана операция на участък „Надежда“ при РУ-Сливен по опазване на обществения ред и спазване на Наредбата на община Сливен. За времето 12-13 октомври на територията на квартал „Надежда“ са проверени