СМЕЛИ ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ОТ ГОРЯЩА КООПЕРАЦИЯ В СЛИВЕН
април 18, 2021 2282 Прегледи

СМЕЛИ ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ОТ ГОРЯЩА КООПЕРАЦИЯ В СЛИВЕН

 

Смели огнеборци спасиха възрастна жена и предотвратиха изгарянето на цяла кооперация в центъра на Сливен, научи Sliveninfo. Драмата се разигра в петък сутринта, малко след 8 часа на ул. „Любен Каравелов“. Огънят е обхванал покрива на жилищна кооперация с два входа.

„Пожарникарите пристигнаха 3 минути след обаждането на телефон 112. Ако бяха закъснели с минута, огънят щеше да обхване и покрива над моя дом. През капандурата виждах идващите пламъци, беше страшно“, сподели пред Sliveninfo Маргарита Стефанова, която живее в кооперацията.

Пристигналите огнеборци разбиват вратата на жилище, за да изнесат възрастна жена. Това се случва в последния момент преди огънят да стигне до нея.

„Момчетата действаха изключително професионално и много бързо. Справиха се перфектно и предотвратиха много по-голямо нещастие“, категорична е Маргарита Стефанова. В знак на благодарност към смелите огнеборци тя изпрати нарочно писмо, което Sliveninfo ви предлага.

 

С благодарност и уважение!

Искам да искажа моята голяма благодарност към РС “Пожарна безопасност” Сливен и към пожарникарите, които загасиха пожар на ул. Любен Каравелов на 16.04.2021г.

Благодаря им за бързата и адекватна реакция, за проявената човечност и загриженост.

Бъдете здрави и благословени мили момчета.

Благодаря Ви от сърце!

Бог да ви закриля!

Маргарита Стефанова

Предишна АМЕРИКАНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ ИЗВЪРШИХА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПОЛЕТИ ДО ВОЕННА БОЛНИЦА - СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЪРЖАВАТА ДАВА НАД 3 МЛН. ЛЕВА ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ ЗА ПИТЕЙНИ ВОДИ В СЛИВЕН

Дават над 3 млн. лв. за завършване на пречиствателната станция за питейни води в Сливен. Парите са предвидени в бюджетната програма на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за периода

Новини Сливен

ФИРМА „ФИШКОМ“ ПОЗДРАВЯВА СЛИВНАЛИИ С ДЕНЯ НА СЪЕДИНЕНИЕТО

„Уважаеми съграждани, Приемете нашите искрени поздравления по повод Деня на Съединението! Това е дата, която въплъщава стремежа и усилията на българския народ да живее обединен и свободен. Нека днес отдадем

Новини Сливен

ДПП „СИНИТЕ КАМЪНИ“ ДНЕС НАВЪРШВА 39 ГОДИНИ

Днес, 28.11.2019 г., се навършват 39 години от обявяването на Природен парк „Сините камъни“ към Изпълнителната агенция по горите. На същата дата през 1980 г. със Заповед № 893 на