СЛИВНАЛИЯ ПОДАЛ ЖАЛБА НА ТЕЛЕФОН 112, ИСКАЛ СНИМКА НА КАНДИДАТА СИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

СЛИВНАЛИЯ ПОДАЛ ЖАЛБА НА ТЕЛЕФОН 112, ИСКАЛ СНИМКА НА КАНДИДАТА СИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

Гласоподавател от Сливен е подал жалба, защото очаквал на машината да има снимка на кандидата за президент. Това каза пред журналисти днес говорителят на РИК -Сливен Минко Стефанов, описвайки случая като куриозен.
Човекът е настоявал да види снимката на своя избраник и е сигнализирал на телефон 112, съобщавайки за нередност в изборния процес. По думите на Стефанов, гласоподавателят е предизвикал забавяне и неудобство за чакащите пред изборната сакция.
За общо пет жалби в изборния ден съобщи говорителят на РИК-Сливен. В два от случаите са искали да гласуват с неактивна опция на машината. Един избирател не е поискал да пусне разписката от гласуването, но в последствие се е съгласил.
В комисията са постъпили сигнали от различни населени места за това че кметове са били в близост до секциите и са агитирали непозволено. При ползване на машините е имало известно забавяне, когато гласоподаватели са бързали да изтеглят разписката.

Предишна БМВ ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР
Следваща НАМАЛЯВА ОБЩИЯТ БРОЙ НА ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „ТЕХНОМАРКЕТ “ – СЛИВЕН И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ОТ УПРАВИТЕЛЯ НА МАГАЗИНА ЛЪЧЕЗАР ЛЪЧЕЗАР ЙОРДАНОВ

Поздравявам служителите на „Техномаркет“– Сливен и техните семейства с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Колеги, приемете пожеланията ми за здраве, мир и вдъхновение! През 2019 година доказахме, че когато сме

Новини Сливен

18-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН С МАРИХУАНА В НОВА ЗАГОРА

18-годишен е задържан за притежание на наркотични вещества. Той е установен от полицейски патрулен екип при обход в района на централния парк в град Нова Загора. Проверката е извършена вчера

Новини Сливен

ОТ ПОНЕДЕЛНИК „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ – СЛИВЕН ПРЕДЛАГА ДВА ВИДА ПРОМОЦИОНАЛНИ ДОГОВОРИ НА СВОИТЕ УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ

„Топлофикация“ – Сливен отново предлага промоционални договори на своите уважаеми клиенти. Промоционалните контракти са два и могат да се подписват от понеделник. Предлагаме ви цялото съобщение на „Топлофикация“ – Сливен.