СЛИВНАЛИЯТА МАРТИН Б. ОТИВА В ЗАТВОРА ЗА ДРОГА
март 20, 2019 2434 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА МАРТИН Б. ОТИВА В ЗАТВОРА ЗА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 3 години „лишаване от свобода“ спрямо Мартин Б. Той е признал вината си за това, че на 03.12.2018 г. в гр.Сливен, при условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително произвел и държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество – метамфетамин (на стойност 2 306 лв.) – престъпление по чл.354а, ал.2, изр.2, предл. последно, т.4, вр. ал.1, изр.1, алт.1, предл.1 и 4 от НК.

Той е признал вината си и за това, че на същите дата и място, без надлежно разрешително държал прекурсори и материали за производство на метамфетамин, с цел разпространение – престъпление по чл.354а, ал.1, изр.2, предл.1 и 2, вр. изр.1, предл.4 от НК.

Мартин Б. е признал вината си и за това, че на горепосочените дата и място, държал археологически обекти (една сребърна и две бронзови монети), които не са идентифицирани и регистрирани по законовия ред – престъпление по чл.278, ал.6, предл.1 от НК.

Постановеното наказание, което е общо за трите престъпни деяния, ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

На Мартин Б. е наложена и „глоба“ в размер на 10 000 лева.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Сливен, има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Предишна 134 ВОДАЧИ СА САНКЦИОНИРАНИ ЗА НЕИЗПОЛЗВАНЕ НА ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ КОЛАНИ
Следваща ПРЕДСТОИ РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПОЛСКО – БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКА КАМАРА ВЛАДИМИР РУСЕВ КАНИ В СЛИВЕН ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА ПОЛША ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО

Председателят  на Полско-Българска Търговска Камара Владимир Русев  ще бъде официален гост на тържествен концерт по случай полското председателство на Вишеградската група. Поканата е на Посолството на Република Полша в София

Новини Сливен

ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЛИВЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ ПОСТРАДА С БРАТ СИ В ТЕЖКА КАТАСТРОФА

Янко Лолов, един от най-големите бизнесмени в Сливен, е пострадал тежко при катастрофа. Той е бил пасажер в „Мерцедес“ шофиран от брат му Вангел, който има сериозен бизнес в Карнобат.

Новини Сливен

ЧИТАТЕЛКА НА SLIVENINFO АЛАРМИРА ЗА ПРОБЛЕМИ С ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ В ГРАДА

Здравейте! Най-напред моля да ме извините, че пиша на Вас, но не успях никъде да намеря координатите на началника на Пътна полиция – Сливен. От известно време забелязвам нещо. Във

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

eighteen − twelve =