СЛИВНАЛИЯТА , КОЙТО РАНИ ТРИМА ПОЛИЦАИ, ПОЛЕТЯ ОТ ПЕТИЯ ЕТАЖ

СЛИВНАЛИЯТА , КОЙТО РАНИ ТРИМА ПОЛИЦАИ, ПОЛЕТЯ ОТ ПЕТИЯ ЕТАЖ

26-годишният сливналия, за когото бе съобщено, че е ранил трима полицаи при опит да бъде задържан след като е буйствал в автобус, е полетял от петия етаж на болницата в Стара Загора.

„Тази сутрин ме извикаха в полицията в Стара Загора, за да ми съобщят, че синът ми е скочил от петия етаж на психиатрията. Полицай ми обясни, че не неговите колеги са го бутнали“, заяви пред „Стандарт“ Елена Петрова, майка на 26-годишният Николай, който е студент в старозагорския университет и дълги години се занимаваше със спорт.

„Малко по-късно преди обяд лекарка от реанимацията на болницата ми каза, че няма надежда моят син на оживее. Аз съм стресирана, не знам какво да правя, не знам какво се случва“, каза развълнуваната майка, която е специалист по работата с европейски програми. Никога досега Николай не е давал признаци, че има допир с дрога. „Той се прибра в събота от Стара Загора, беше изморен и заспа.

В неделя обаче започна да буйства и дори ме нападна. Наложи се на няколко пъти да се обаждам на телефон 112. Всички във фамилията се разтревожихме, а Николай излезе и не можехме да го намерим. Аз имах служебни ангажименти в Стара Загора и сама тръгнах за града под липите. Вчера (понеделник) мои близки са изпратили Николай в 15,30 часа на автобус, а аз го чаках в 16,30 часа в Стара Загора. Не е вярно, че автобусът е пътувал от София към Сливен, а в обратната посока. На гарата в Стара Загора съобщиха, че автобусът ще закъснее, а по-късно ме извикаха в полицията, където ме държаха пет часа без да ми задават въпроси. По-късно вечерта разказах случилото се с моя син през предните два дни.

Психиатърка ме увери, че той ще бъде откаран на лечение в Раднево и ми каза, че е хубаво да отида там. В понеделник срещу вторник аз се прибрах в хотела с намерението рано сутринта да потегля към Раднево, но тогава ми звъннаха от полицията, за да ми кажат за инцидента с Николай“, разказа Елена Петрова.

 

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА ОДРИН ПРЕДСТАВИ В ЯМБОЛ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ
Следваща ДЕБАТЬОРИ ОТ МЛАДЕЖКИ ДОМ СПЕЧЕЛИХА ПЪРВО МЯСТО НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЦИ НА ФРАНКОФОНИЯТА В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ”-СЛИВЕН

Традиция стана в навечерието на 20 март – Международния ден на Франкофонията, в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“- Сливен да се организират различни прояви, посветени на френския език и култура. Така

Новини Сливен

ДИМИТЪР СЯРОВ: ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ НЯМА ДА ДОПУСНЕ КАТО ОБЩЕСТВО ДА ЗАГУБИМ ОРИЕНТАЦИЯ ЗА ПОСОКАТА НА ПРОМЯНАТА

Започна предизборна кампания за парламент и президент. Поредната официална, трета поред, в една всъщност несвършваща предизборна кампания, започнала  с протестите миналото лято, които поискаха предсрочни избори.От „Росенец“ насам, но и

Новини Сливен

38-ГОДИШЕН МОТОРИСТ Е НАСТАНЕН В РЕАНИМАЦИЯТА НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

173 души са потърсили спешна помощ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен на 20, 21 и 22 юли. Хоспитализирани са 62 от тях. За периода са регистрирани 4 пътнотранспортни

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 + 15 =