СЛИВНАЛИЯТА ИВАН РУСЕВ ОТНОВО СТАВА ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА В ЯМБОЛ
август 16, 2023 1696 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ИВАН РУСЕВ ОТНОВО СТАВА ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА В ЯМБОЛ

Сливналията Иван Русев отново става директор на ОД на МВР – Ямбол. Той вече е бил на поста в периода 2020 – 2021 година. Тогава сменя Калоян Милтенов, който в последствие оглави СДВР, а днес е зам. шеф на Националната полиция.

Сега Русев наследява позицията от Добрин Димитров. Именно Димитров бе избран през 2021 година да смени Русев на поста.

Старши комисар Русев е започнал работа в системата на МВР през септември 1998 г. В кариерното си израстване е заемал длъжности от разузнавач “Икономическа полиция”, началник сектор “Противодействие на икономическата престъпност”, заместник-директор, той и началник на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР-Сливен, а от м.октомври 2019 г. е преназначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР –Ямбол, преди година по-късно да оглави дирекцията. За добрата си работа е награждаван неколкократно от министъра на вътрешните работи и директора на Главна дирекция „Национална полиция“. Завършил е „Икономика“ в ИУ – Варна и „Право“ във Великотърновски Университет.

 

24chasa.bg

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОРЕДНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЛИВЕН - ОБЕКТ НА ВАНДАЛИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„ПАНАМИН“ + „ПАНАТОП“ = ПАНАТЕХНОЛОГИЯТА, КОЯТО ВПЕЧАТЛИ СТОПАНИТЕ В СЛИВЕНСКО И ЯМБОЛСКО

„Освен най-добрия антистресов имуностимулант „Панамин“, на днешния семинар предлагаме и новата серия „Панатоп“, които използвани заедно правят т.нар. Панатехнология за цялостно листно изхранване на растенията“, обяви в хотелски комплекс „Национал“

Новини Сливен

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Звездите на Народния театър – София БОБЧЕВА и Христо ТЕРЗИЕВ, красивата и скандална Елен КОЛЕВА, Анна ПЕТРОВА, Адриана КЪНЧЕВА, Божидар ГЕОРГИЕВ, Цветан НИКОЛОВ в комедията:       „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“.

Новини Ямбол

ЧЕРВЕНИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ЯМБОЛ КАТЯ ГЕОРГИЕВА: ПРОТЯГАМ РЪКА КЪМ ВСИЧКИ ЯМБОЛЦИ

Порочното управление на ГЕРБ ще си отиде първо в Ямбол. Това заяви Кирил Добрев, зам.-председател на БСП и председател на предизборния щаб при представянето на Катя Георгиева като кандидат за