СЛИВНАЛИЯТА ИВАН РУСЕВ Е СМЕНЕН КАТО ДИРЕКТОР НА МВР -ЯМБОЛ
юни 10, 2021 1568 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ИВАН РУСЕВ Е СМЕНЕН КАТО ДИРЕКТОР НА МВР -ЯМБОЛ

Рокада на върха в Областната дирекция на МВР в Ямбол. Досегашният заместник-директор на Областната дирекция старши комисар Добрин Димитров временно е преназначен на длъжността директор на ОДМВР – Ямбол със заповед  на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Старши комисар Димитров  е завършил „Икономика“ в Икономически университет – Варна. Започнал е работа в системата на МВР през февруари 1999 Последователно преминава през длъжностите началник на група  и началник на сектор  “Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР – Ямбол. От декември 2020 г. е назначен за зам.-директор на ОД МВР – Ямбол, като изпълнява и длъжността началник отдел „Криминална полиция“.

Досегашният директор старши комисар Иван Русев е преназначен на друга позиция. Sliveninfo припомня, че старши комисар Иван Русев е от Сливен. Преди три години той временно изпълняваше длъжността директор на МВР-Сливен, а преди това бе зам.-директор. Иван Русев е завършил икономика и право.

Предишна ПРОДЪЛЖАВА РАБОТАТА НА МОБИЛНИ ЕКИПИ НА СЕКТОР БДС В СЛИВЕН
Следваща В ЗАЛА „СЛИВЕН” ЩЕ ИМА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЕАТРАЛЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА 3-ГОДИШНИЯ КРИСТИЯН БОРИСОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 10. 09. 2019 г. (вторник) до 14.00 ч е прекъснато водоподаването в центъра на гр. Сливен

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Поредна нарколаборатория разкриха криминалисти на РУ-Сливен в хода на специализирана операция по установяване и задържане на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотици. Рано сутринта на 3 април

Новини Сливен

ТРЕТИ БЛОК СЕ ПОДГОТВЯ ЗА САНИРАНЕ В СЛИВЕН

Трети блок за Сливен се подготвя за саниране. Иде реч за блок №25 в кв. „Сини камъни“, видя репортер на Sliveninfo. Сградата е панелна и е от първите в квартала.