СЛИВНАЛИЯТА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ЗНАКОВА ФИГУРА В ДСБ, НАПУСНА ПАРТИЯТА
13.11.2022 1043 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ЗНАКОВА ФИГУРА В ДСБ, НАПУСНА ПАРТИЯТА

Сливналията Емил Димитров, който бе една от знаковите фигури в ДСБ на национално ниво, напусна партията. Димитров е роден и израснал в града под Сините камъни, където нееднократно бе и кандидат за депутат в листата на ДБ. Завършил е престижен университет в Англия. В момента развива успешен бизнес с информационни технологии. Фирмата, в която той е съдружник, има за  клиенти водещи финансови институции в България и чужбина. Предлагаме ви поста на Емил Димитров.

Вярвам в доброто, ценя свободата, образован и грамотен съм, работя, плащам си данъците, стремя се да подобрявам себе си и света, който ме заобикаля.

Живея в страна, която обичам и изпитвам болка, когато съм поставен в ситуация да се срамувам или да ме е страх.

Когато срещна човек в нужда, помагам му с каквото мога. Вярвам, че всеки от нас може да изпадне в нужда и тези, които могат, трябва да помагат. Включително и чрез държавата или въпреки нея.

Наслаждавам на плодовете на собствения си труд и талант. Искам да оставя нещо след себе си. И ще го направя. Защото съм способен, защото съм почтен и защото нямам намерение да чакам някой да ми сервира ястието наготово.

Така го разбирам аз дясното.

За съжаление, се чувствам непредставен политически. Дълго време вярвах, че имам съмишленици в партия Демократи за силна България. Със същата увереност работих усилено за възраждането и възхода на ДСБ през последните няколко години. Вярата ми се изпари, заедно варварското навлизане в партията на клиентелизма, недоверието, подлите апаратни еквилибристики и безвъзвратната раздяла с идеологическите основи и демократичните принципи, залегнали в учредителните документи и устава.

Блатото на вечното нагаждачество и на стремежа за трудоустрояване на лоялни клакьори не е среда, в която мога да се чувствам комфортно. Отказвам да лъжа своите десни приятели, че тази партия е способна или има някакво желание да бъде техен достоен политически представител.

Напускам каруцата, която продължава да броди из калното блато без да сменя нито конете си, нито посоката си към безсмислие.

Казано по простичко, прекратих членството си в партия Демократи за силна България поради непреодолими ценностни и идеологически различия.

P.S.

През последните няколко дни ДСБ бе напусната и от други емблематични лица. Сред тях са Елена Спасова, която ръководеше организацията в столичния район „Лозенец“, Иван Димитров – председател на националния контролен орган на партията, Жени Шиер – бивш депутат, Ануш Езегелян и др. Като листопад през есента. А още не е задухал сливенският вятър….

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЛИВЕН ПРЕДЛОЖИ КОНКРЕТНИ РЕШЕНИЯ ЗА СПРАВЯНЕ С НЕДОСТИГА НА ДЪРВА ЗА ОТОПЛЕНИЕ В СЕЛО ЯБЛАНОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА ВЛЕЗЕ В НОЩНИТЕ БАРОВЕ НА СЛИВЕН И …..

Съвместна акция на РУ и РСПБЗН-Сливен, като и служители ТД НАП-Бургас бе проведена през нощта на 10 срещу 11 февруари в заведения и игрални зали в град Сливен. Операцията е

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ПОЗДРАВЯВА РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЕНЕРГЕТИКА

По случай професионалният празник – “Деня на енергетика” , “Топлофикация – Сливен” ЕАД поздравява колектива на дружеството, всички енергетици, клиенти и наши партньори. Желаем им много здраве, професионални и лични

Новини Сливен

ПРЕЗ АПРИЛ И МАЙ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ НА ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревните площи на ЦАО „Надежда”, ЦАО „Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в гр. Сливен и населените места, гробищни