СЛИВНАЛИЯТА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ЗНАКОВА ФИГУРА В ДСБ, НАПУСНА ПАРТИЯТА

СЛИВНАЛИЯТА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ЗНАКОВА ФИГУРА В ДСБ, НАПУСНА ПАРТИЯТА

Сливналията Емил Димитров, който бе една от знаковите фигури в ДСБ на национално ниво, напусна партията. Димитров е роден и израснал в града под Сините камъни, където нееднократно бе и кандидат за депутат в листата на ДБ. Завършил е престижен университет в Англия. В момента развива успешен бизнес с информационни технологии. Фирмата, в която той е съдружник, има за  клиенти водещи финансови институции в България и чужбина. Предлагаме ви поста на Емил Димитров.

Вярвам в доброто, ценя свободата, образован и грамотен съм, работя, плащам си данъците, стремя се да подобрявам себе си и света, който ме заобикаля.

Живея в страна, която обичам и изпитвам болка, когато съм поставен в ситуация да се срамувам или да ме е страх.

Когато срещна човек в нужда, помагам му с каквото мога. Вярвам, че всеки от нас може да изпадне в нужда и тези, които могат, трябва да помагат. Включително и чрез държавата или въпреки нея.

Наслаждавам на плодовете на собствения си труд и талант. Искам да оставя нещо след себе си. И ще го направя. Защото съм способен, защото съм почтен и защото нямам намерение да чакам някой да ми сервира ястието наготово.

Така го разбирам аз дясното.

За съжаление, се чувствам непредставен политически. Дълго време вярвах, че имам съмишленици в партия Демократи за силна България. Със същата увереност работих усилено за възраждането и възхода на ДСБ през последните няколко години. Вярата ми се изпари, заедно варварското навлизане в партията на клиентелизма, недоверието, подлите апаратни еквилибристики и безвъзвратната раздяла с идеологическите основи и демократичните принципи, залегнали в учредителните документи и устава.

Блатото на вечното нагаждачество и на стремежа за трудоустрояване на лоялни клакьори не е среда, в която мога да се чувствам комфортно. Отказвам да лъжа своите десни приятели, че тази партия е способна или има някакво желание да бъде техен достоен политически представител.

Напускам каруцата, която продължава да броди из калното блато без да сменя нито конете си, нито посоката си към безсмислие.

Казано по простичко, прекратих членството си в партия Демократи за силна България поради непреодолими ценностни и идеологически различия.

P.S.

През последните няколко дни ДСБ бе напусната и от други емблематични лица. Сред тях са Елена Спасова, която ръководеше организацията в столичния район „Лозенец“, Иван Димитров – председател на националния контролен орган на партията, Жени Шиер – бивш депутат, Ануш Езегелян и др. Като листопад през есента. А още не е задухал сливенският вятър….

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЛИВЕН ПРЕДЛОЖИ КОНКРЕТНИ РЕШЕНИЯ ЗА СПРАВЯНЕ С НЕДОСТИГА НА ДЪРВА ЗА ОТОПЛЕНИЕ В СЕЛО ЯБЛАНОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

65 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3 414 са новите случаи на коронавирус, направени са 8 885 PCR теста. Заразените са 38,4% от изследваните. От началото на пандемията регистрираните с COVID-19 у нас са 90 725,

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: 552 НАРУШЕНИЯ НА СКОРОСТТА СА УСТАНОВЕНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

Продължава засиленият контрол на скоростта на територията на областта. По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков всички технически средства за контрол са в експлоатация и следят за

Новини Сливен

СИЛНА ГРАДУШКА УДАРИ СЛИВЕН

Силна градушка удари Сливен малко преди 15,30 ч. в неделя. Точно четвърт час продължи буреносният вятър с град. Улици и дворове се напълниха с вода.