СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА
април 27, 2020 3675 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА

Сливналията Владимир Русев вече живее в столицата, но всячески се стреми да помага на своя град и община. Той е внук на известната общественичка Мария Стоянова. Този път Владимир Русев дарява 1000 лева за пенсионерите, които търпят лишения в епидемията. Ето посланието на бизнесмена специално за читателите на  Sliveninfo.

Реших да заделя част от спестяванията си и да даря 1000 лева, с което да взема участие в Кампанията на Община Сливен за хората в нужда по време на извънредното положение и по-специално за нуждаещите се пенсионери. Моята баба – Мария Стоянова, ме учи, че за духовността на една нация се съди по отношението й към възрастните хора и вярвам в това.

Вярвам също, че в нормални условия, милосърдието трябва да остане строго анонимно, но в настоящата бедствена ситуация, целта ми с оповестяването на този акт, е да призова всички мои приятели, познати, бизнесмени, които по някакъв начин са свързани с град Сливен, да последват моя пример и да дарят – всеки според възможностите си.

Познавайки лично морала и житейските приоритети на отговорните хора в ресор „Хуманитарни дейности” към общинската администрация, а и не само, искам да уверя всеки, който се колебае, а и да гарантирам със собственото си име, че средствата ще отидат по предназначение и ще достигнат до крайно нуждаещите се.

Заявявам, че подтикът ми е чисто човешки. Смятам, че всякакви пристрастия в този момент трябва да бъдат загърбени и да се обединим единствено около националните си ценности.

По-долу публикувам данните за банков превод, които са изписани и на сайта на Община Сливен:

Банкова сметка:
Общинска банка АД
BG 03 SOMB 9130 84 28713744
Община Сливен Булстат – 000590654

Код за вид плащане:
44 51 00 – от страната
44 52 00 – от чужбина

Основание за плащане – дарение за борба с коронавирус

 

 

Предишна ОТЛАГА СЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА НОМИНИРАНЕ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НОСИТЕЛЯ НА НАГРАДА "АРГИРА ЖЕЧКОВА"
Следваща 60 КЪЩИ И 160 СЕМЕЙСТВА ОТ КВ. "НАДЕЖДА" СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ БЪДЕ ЛЕКТОР НА СВЕТОВНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Сливналията Христо Янев ще бъде лектор за 2-ри път на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin 2018. Той бе поканен от организаторите на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin да бъде

Новини Сливен

ТЕХНОМАРКЕТ ОТНОВО ОТВАРЯ ВРАТИ В СЛИВЕН

Веригата магазини „Техномаркет“ се връща в Сливен. Това става малко повече от година след като веригата затвори своя магазин до „Рикас център“. Този път „Техномаркет“ отваря врати на кръстовището на

Новини Сливен

ТОЙ ДОКАРА ЛЕЧЕБНАТА ВОДА ЧУДО В СЛИВЕН

Лечебна вода чудо вече се предлага в Сливен. Докара я Христо Стоянов, собственик на ресторантите „Монти“, научи  Sliveninfo. „Иде реч за японска фирма, която в продължение на 40 г. произвежда