СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА
април 27, 2020 2132 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА

Сливналията Владимир Русев вече живее в столицата, но всячески се стреми да помага на своя град и община. Той е внук на известната общественичка Мария Стоянова. Този път Владимир Русев дарява 1000 лева за пенсионерите, които търпят лишения в епидемията. Ето посланието на бизнесмена специално за читателите на  Sliveninfo.

Реших да заделя част от спестяванията си и да даря 1000 лева, с което да взема участие в Кампанията на Община Сливен за хората в нужда по време на извънредното положение и по-специално за нуждаещите се пенсионери. Моята баба – Мария Стоянова, ме учи, че за духовността на една нация се съди по отношението й към възрастните хора и вярвам в това.

Вярвам също, че в нормални условия, милосърдието трябва да остане строго анонимно, но в настоящата бедствена ситуация, целта ми с оповестяването на този акт, е да призова всички мои приятели, познати, бизнесмени, които по някакъв начин са свързани с град Сливен, да последват моя пример и да дарят – всеки според възможностите си.

Познавайки лично морала и житейските приоритети на отговорните хора в ресор „Хуманитарни дейности” към общинската администрация, а и не само, искам да уверя всеки, който се колебае, а и да гарантирам със собственото си име, че средствата ще отидат по предназначение и ще достигнат до крайно нуждаещите се.

Заявявам, че подтикът ми е чисто човешки. Смятам, че всякакви пристрастия в този момент трябва да бъдат загърбени и да се обединим единствено около националните си ценности.

По-долу публикувам данните за банков превод, които са изписани и на сайта на Община Сливен:

Банкова сметка:
Общинска банка АД
BG 03 SOMB 9130 84 28713744
Община Сливен Булстат – 000590654

Код за вид плащане:
44 51 00 – от страната
44 52 00 – от чужбина

Основание за плащане – дарение за борба с коронавирус

 

 

Предишна ОТЛАГА СЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА НОМИНИРАНЕ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НОСИТЕЛЯ НА НАГРАДА "АРГИРА ЖЕЧКОВА"
Следваща 60 КЪЩИ И 160 СЕМЕЙСТВА ОТ КВ. "НАДЕЖДА" СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИЛЕНА ЧОЛАКОВА: ШЕСТАТА НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА АКАДЕМИЯ НА ЖЕНИ ГЕРБ БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЗОТВОРНА

Областният председател на Жени ГЕРБ – Сливен Милена Чолакова и представители на структурата от областта участваха в Шестата национална политическа академия на Жени ГЕРБ, която се проведе във Вършец. Във

Новини Сливен

МВР-СЛИВЕН ИЗДИРВА ДИНКО ГЕОРГИЕВ ГОСПОДИНОВ

РУ -Сливен издирва 48-годишния Динко Георгиев Господинов от град Кермен. За последно е видян около землището на село Самуилово. Той е среден ръст, дълга къдрава коса, слабо телосложение. Молим гражданите,

Новини Сливен

РИТУАЛНАТА ЗАЛА НА НОВИТЕ СЛИВЕНСКИ ГРОБИЩА СЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО ОТ ГРАЖДАНИТЕ

Ритуалната зала на новите сливенски гробища се ползва безплатно от гражданите. Това съобщи заместник- кметът Румен Иванов. Всеки опит за вземане на средства за ползване на залата е нерегламентиран и