СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА
27.04.2020 4017 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА

Сливналията Владимир Русев вече живее в столицата, но всячески се стреми да помага на своя град и община. Той е внук на известната общественичка Мария Стоянова. Този път Владимир Русев дарява 1000 лева за пенсионерите, които търпят лишения в епидемията. Ето посланието на бизнесмена специално за читателите на  Sliveninfo.

Реших да заделя част от спестяванията си и да даря 1000 лева, с което да взема участие в Кампанията на Община Сливен за хората в нужда по време на извънредното положение и по-специално за нуждаещите се пенсионери. Моята баба – Мария Стоянова, ме учи, че за духовността на една нация се съди по отношението й към възрастните хора и вярвам в това.

Вярвам също, че в нормални условия, милосърдието трябва да остане строго анонимно, но в настоящата бедствена ситуация, целта ми с оповестяването на този акт, е да призова всички мои приятели, познати, бизнесмени, които по някакъв начин са свързани с град Сливен, да последват моя пример и да дарят – всеки според възможностите си.

Познавайки лично морала и житейските приоритети на отговорните хора в ресор „Хуманитарни дейности” към общинската администрация, а и не само, искам да уверя всеки, който се колебае, а и да гарантирам със собственото си име, че средствата ще отидат по предназначение и ще достигнат до крайно нуждаещите се.

Заявявам, че подтикът ми е чисто човешки. Смятам, че всякакви пристрастия в този момент трябва да бъдат загърбени и да се обединим единствено около националните си ценности.

По-долу публикувам данните за банков превод, които са изписани и на сайта на Община Сливен:

Банкова сметка:
Общинска банка АД
BG 03 SOMB 9130 84 28713744
Община Сливен Булстат – 000590654

Код за вид плащане:
44 51 00 – от страната
44 52 00 – от чужбина

Основание за плащане – дарение за борба с коронавирус

 

 

Предишна ОТЛАГА СЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА НОМИНИРАНЕ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НОСИТЕЛЯ НА НАГРАДА "АРГИРА ЖЕЧКОВА"
Следваща 60 КЪЩИ И 160 СЕМЕЙСТВА ОТ КВ. "НАДЕЖДА" СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА СТАРТИРА ОНЛАЙН ОБСЪЖДАНЕ НА ПЛАНА ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА 2021 – 2027 Г.

На 29 октомври в 11 часа Община Сливен стартира дистанционно онлайн обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Сливен за периода 2021-2027 (ПИРО). Ще бъдат представени стратегическата част

Новини Сливен

ЗЛАТНИ НАКИТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ КЪЩА В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти извършват процесуално-следствени действия по заявена кражба от частен имот в град Нова Загора. На 20 февруари 54-годишен мъж е установил, че от дома му са откраднати златни накити с

Новини Сливен

СНИМКИ НА ПОВЕЧЕ ОТ ВЕК, ВЕЩИ ОТ СТАРИЯ БИТ И ФОЛКЛОРЪТ НА КАРАКАЧАНИТЕ БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ В СЛИВЕН

Каракачанската общност в Сливен представи традициите си с изложба и концерт в зала „Сливен“. Във фоайето на залата бяха показани снимки на каракачански семейства от 20-те и 30-те години на