СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА
април 27, 2020 3254 Прегледи

СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ 1000 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В НУЖДА

Сливналията Владимир Русев вече живее в столицата, но всячески се стреми да помага на своя град и община. Той е внук на известната общественичка Мария Стоянова. Този път Владимир Русев дарява 1000 лева за пенсионерите, които търпят лишения в епидемията. Ето посланието на бизнесмена специално за читателите на  Sliveninfo.

Реших да заделя част от спестяванията си и да даря 1000 лева, с което да взема участие в Кампанията на Община Сливен за хората в нужда по време на извънредното положение и по-специално за нуждаещите се пенсионери. Моята баба – Мария Стоянова, ме учи, че за духовността на една нация се съди по отношението й към възрастните хора и вярвам в това.

Вярвам също, че в нормални условия, милосърдието трябва да остане строго анонимно, но в настоящата бедствена ситуация, целта ми с оповестяването на този акт, е да призова всички мои приятели, познати, бизнесмени, които по някакъв начин са свързани с град Сливен, да последват моя пример и да дарят – всеки според възможностите си.

Познавайки лично морала и житейските приоритети на отговорните хора в ресор „Хуманитарни дейности” към общинската администрация, а и не само, искам да уверя всеки, който се колебае, а и да гарантирам със собственото си име, че средствата ще отидат по предназначение и ще достигнат до крайно нуждаещите се.

Заявявам, че подтикът ми е чисто човешки. Смятам, че всякакви пристрастия в този момент трябва да бъдат загърбени и да се обединим единствено около националните си ценности.

По-долу публикувам данните за банков превод, които са изписани и на сайта на Община Сливен:

Банкова сметка:
Общинска банка АД
BG 03 SOMB 9130 84 28713744
Община Сливен Булстат – 000590654

Код за вид плащане:
44 51 00 – от страната
44 52 00 – от чужбина

Основание за плащане – дарение за борба с коронавирус

 

 

Предишна ОТЛАГА СЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА НОМИНИРАНЕ И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НОСИТЕЛЯ НА НАГРАДА "АРГИРА ЖЕЧКОВА"
Следваща 60 КЪЩИ И 160 СЕМЕЙСТВА ОТ КВ. "НАДЕЖДА" СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОДАРИ КАРТИНА НА МИТРОПОЛИТ ИОАНИКИЙ ПО ПОВОД 80-ГОДИШНИНАТА НА ВЛАДИКАТА

Кметът Стефан Радев подари картина на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий по повод неговия 80-годишен юбилей. Радев поздрави владиката от негово и от името на гражданите на Сливен. „Ваше Високопреосвещенство,

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК В НОВА ЗАГОРА

Криминалистите започват работа по случая около 18,00 часа на 11 октомври, след като 57-годишен мъж от град Нова Загора е съобщил, че майка му е станала жертва на телефонна измама.

Новини Сливен

В ЧЕТВЪРТЪК СЕ ПРОЩАВАМЕ С ВАХИ КЕНДЕРЯН

В четвъртък се прощаваме с починалия преди ден банкер Вахи Кендерян. Поклонението е насрочено за 12.30 часа в църквата „Свети Никола“. От 14 часа е погребението на Новите гробища в