СЛИВНАЛИЙКА БЛАГОДАРИ СЪРДЕЧНО НА РОДИЛНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА
май 3, 2022 1704 Прегледи

СЛИВНАЛИЙКА БЛАГОДАРИ СЪРДЕЧНО НА РОДИЛНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Една сливналийка благодари сърдечно на всички лекари, акушерки, мед. сестри и санитарки от Родилното отделение на Областната болница на Сливен. Благодарната баба се казва Мая Димитрова.

„Изпращам чрез Sliveninfo нашите благодарности за всеотдайния труд и грижи в продължение на 10 дни към моята дъщеря Таня Димитрова, която на 1 май роди момиченце на име Дария. Майката и бебето се чувстват добре, а цялото ни семейство е много щастливо.

Бъдете здрави и все така всеотдайни, скъпи медицински работници“, каза Мая Димитрова пред Sliveninfo.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ ЩЕ БЛОКИРА ПЪТЯ СЛИВЕН- ЕЛЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МОТОРИСТ С ЯМАХА СЕ НАТРЕСЕ В ПАТРУЛКА

Служители на участък „Надежда“ са задържали 34-годишен мотоциклетист, който при опита да избегне полицейска проверка е ударил патрулен автомобил. Около 21,20 часа, на 6 май, на булевард „Стефан Караджа“  34-годишният

Новини Сливен

КРИМИНАЛИСТИ РАЗБИХА НАРКОЛАБОРАТОРИЯ

В резултата на оперативните действия на служители на РУ-Котел и ОДМВР-Сливен е реализирана спецакция по разкриване на нарколаборатория и задържане на лица, произвеждащи високорискови синтетични наркотици в бургаското село Грозден.

Новини Сливен

ДВЕ СВАТБИ, КОИТО СЛИВЕН ЩЕ ЗАПОМНИ

Две сватби, които Сливен ще запомни, се състояха почти по едно и също време в Деня на влюбените – 14 февруари. Сватбите ще бъдат запомнени, защото бракове със своите половинки