СЛИВНАЛИЙКАТА ВАЛЕНТИНА ВАСИЛЕВА – ФИЛАДЕЛФИС Е БИЛА ПОДСЛУШВАНА ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ

СЛИВНАЛИЙКАТА ВАЛЕНТИНА ВАСИЛЕВА – ФИЛАДЕЛФИС Е БИЛА ПОДСЛУШВАНА ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ

Сливналийката Валентина Василева – Филаделфис е сред подслушваните участници в протестите миналата година, съобщава сайтът bird. Тя е председател на ЕНП, която е мандатоносител на коалицията „Изправи се.БГ! Ние идваме“. Василева беше депутат в 45 парламент. Тя е преподавател по пияно.

„Не само съм била подслушвана, но и проследявана физически, заедно с Арман Бабикян. Знаете, че като коалиция ще направил всичко възможно истината да излезе наяве“ , каза Валентина Василева пред Sliveninfo.

Предишна ЕЛИЗАБЕТ КЕНДЕРЯН ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РИК-СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

С ТУРНИР ПО СПОРТНИ ТАНЦИ ЗАПОЧНАХА ПРОЯВИТЕ ЗА ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Близо 100 двойки участваха в 19-тото издание на турнира по спортни танци, който организира и проведе КСТ „Сливен” за празника на града – Димитровден”. Надпреварата в спорта зала „Васил Лески”

Новини Сливен

50-ГОДИШЕН Е СЪС СЧУПЕН НОС СЛЕД ПОБОЙ

На 24 март, в 16,06 часа,  в РУ-Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за пострадало лице, след побой в село Брястово. Пострадалият е мъж на 50-години от същото

Новини Сливен

НА АРХАНГЕЛОВДЕН СЕЛО ГАВРАИЛОВО ОТБЕЛЯЗА СВОЯ ПРАЗНИК

Сливенското село Гавраилово отбеляза храмовия си празник на Архангеловден. Честванията започнаха преди няколко дни с различни прояви. Кметът на селото Димитър Андреев поздрави жителите и гости на селото и пожела