СЛИВНАЛИИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ МАСОВО ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ С ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН

СЛИВНАЛИИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ МАСОВО ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ С ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН

„Всекидневно, от началото на търговската кампания по подписване на договори, нашите абонати масово сключват индивидуални договори. Предполагам, че това се дължи на добрите условия и реалните отстъпки, които им предлагаме.Не мога да не отчета, че десетки клиенти всеки ден се възползват от възможността, която им предоставихме, за изпращане на официалната електронна поща на Топлофикация Сливен подписани от тяхна страна договори“.  Това заяви изпълнителният директор инж. Павлин Костов от Топлофикация Сливен.

Директорът описа  начина, по който се реализира процесът, когато клиентът е избрал заявяването на договор с Топлофикация Сливен да е онлайн.

„Когато на електронната поща на Топлофикация Сливен постъпи подписан договор от клиент, данните в него се проверяват внимателно от нашите служители. В случай, че информацията в договора е коректна, наш служител връща от офицалния мейл номера на договора към електронния адрес на клиента.“ – обясни още инж. Костов.

Инж.Костов смята, че осигуряването на възможност за комуникация с клиентите и сключване на договори по електронен път, е добър вариант за обратна връзка и е в пълен синхрон с предприетите противоепидемични мерки против разпространението на пандемията.

Предишна ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПРЕДАДЕ НА СЪД КОСТА К., ОБВИНЕН В ГРАБЕЖ, ИЗВЪРШЕН ПРИ УСЛОВИЯТА НА ОПАСЕН РЕЦИДИВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ” СЕ ПРОВЕЖДА В СЛИВЕН

Национално състезание под надслов „Най-добър млад строител” се провежда в Сливен. Домакин на проявата е Гимназията по строителство и архитектура „Арх. Георги Козарев” в града под Сините камъни, научи Sliveninfo.

Новини Сливен

БЮДЖЕТ 2021 НА ОБЩИНА СЛИВЕН Е ФАКТ

На днешната редовна сесия на местния парламент, с 23 гласа „за“, 10 „против“ и 3 „въздържал се“ общинските съветници приеха бюджета на общината за 2021 г. „С този бюджет продължаваме

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

Уважаеми съграждани, На 11 юли предстои да дадем вота си за ново Народно събрание. През последните седмици положихме усилия да създадем необходимите условия за честни и прозрачни избори и протичането