СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
12.05.2021 7020 Прегледи

СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Община Сливен хвърли не малко средства, за да създаде един прекрасен плувен басейн. Той се намира в северната част на 12-то училище в кв. „Сини камъни“.

„Над 2000 души са използвали тази единствена в Сливен придобивка през последните 2 месеца, от както басейнът заработи“, заяви пред  Sliveninfo Силвия Симеонова, която ръководи структурата от 14 души служители, обслужващи басейна. Самата тя е треньор по плуване.

„За ученици и пенсионери таксите са с 50% по-ниски. На практика работим без почивен ден и всеки е добре дошъл. При нас идват деца и възрастни със специални потребности. Плуването дава здраве – физическо и духовно“, споделя Силвия Симеонова.

Сред треньорите откриваме и една от легендите на българския триатлон – Красимир Костов, който през 80-те години на миналия век спечели триатлона Париж – Лондон, плувайки през Ламанша.

В басейна тренират и състезатели по плуване.

Община Сливен се е постарала съблекалните и баните да са в перфектно състояние.

Предишна ОТ ДНЕС В СЛИВЕН ЗАПОЧВАТ СЪБРАНИЯТА ЗА НОМИНИРАНЕ НА ДЕПУТАТИ В БСП
Следваща ИМУНИЗАЦИИ СРЕЩУ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 10.05.2021г. ДО 16.05.2021 г. И "ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ" В ПЕРИОДА ОТ 12.05.2021г. ДО 16.05.2021г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА Е БИЛА НАПАДНАТА НА 8 МАРТ ДО ЖП ГАРА – НОВА ЗАГОРА

Криминалисти работят по грабеж, извършен в район на ЖП-гарата в град Нова Загора. 29-годишна жена е подала сигнал, че на 8 март, около 19,50 часа, е била нападната като й

Новини Сливен

61-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ

61-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес Спринтер“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 20 юли, около 06,20 часа, по време на

Новини Сливен

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен през месец октомври. Ученията са започнали от днес и ще продължат през дните 9,