СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
май 12, 2021 5280 Прегледи

СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Община Сливен хвърли не малко средства, за да създаде един прекрасен плувен басейн. Той се намира в северната част на 12-то училище в кв. „Сини камъни“.

„Над 2000 души са използвали тази единствена в Сливен придобивка през последните 2 месеца, от както басейнът заработи“, заяви пред  Sliveninfo Силвия Симеонова, която ръководи структурата от 14 души служители, обслужващи басейна. Самата тя е треньор по плуване.

„За ученици и пенсионери таксите са с 50% по-ниски. На практика работим без почивен ден и всеки е добре дошъл. При нас идват деца и възрастни със специални потребности. Плуването дава здраве – физическо и духовно“, споделя Силвия Симеонова.

Сред треньорите откриваме и една от легендите на българския триатлон – Красимир Костов, който през 80-те години на миналия век спечели триатлона Париж – Лондон, плувайки през Ламанша.

В басейна тренират и състезатели по плуване.

Община Сливен се е постарала съблекалните и баните да са в перфектно състояние.

Предишна ОТ ДНЕС В СЛИВЕН ЗАПОЧВАТ СЪБРАНИЯТА ЗА НОМИНИРАНЕ НА ДЕПУТАТИ В БСП
Следваща ИМУНИЗАЦИИ СРЕЩУ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 10.05.2021г. ДО 16.05.2021 г. И "ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ" В ПЕРИОДА ОТ 12.05.2021г. ДО 16.05.2021г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ИДВА В СЛИВЕН

Двете легенди Любослав Пенев и Николай Илиев ще разясняват вижданията си за управлението на Българския Футболен Съюз. На срещата ще се разговаря за проблемите и бъдещето на най-популярния спорт. Тя

Новини Сливен

ГОЛФ ГОРЯ НА БУЛ. „ХРИСТО БОТЕВ“ В СЛИВЕН

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 12 сигнала за произшествия, оказване на техническа помощ и дежурства при провеждане на  рали „Сливен“. На 13 юни, в 19,28 часа, е получен

Новини Сливен

ДВАМА ДУШИ СА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА ДО СЕЛО ГЛУШНИК

Двама души са ранени при катастрофа край сливенското село Глушник, научи Sliveninfo. Ранените са откарани в Областната болница на Сливен. Инцидентът стана в  четвъртък вечерта. Очаквайте подробности!