СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
май 12, 2021 4995 Прегледи

СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Община Сливен хвърли не малко средства, за да създаде един прекрасен плувен басейн. Той се намира в северната част на 12-то училище в кв. „Сини камъни“.

„Над 2000 души са използвали тази единствена в Сливен придобивка през последните 2 месеца, от както басейнът заработи“, заяви пред  Sliveninfo Силвия Симеонова, която ръководи структурата от 14 души служители, обслужващи басейна. Самата тя е треньор по плуване.

„За ученици и пенсионери таксите са с 50% по-ниски. На практика работим без почивен ден и всеки е добре дошъл. При нас идват деца и възрастни със специални потребности. Плуването дава здраве – физическо и духовно“, споделя Силвия Симеонова.

Сред треньорите откриваме и една от легендите на българския триатлон – Красимир Костов, който през 80-те години на миналия век спечели триатлона Париж – Лондон, плувайки през Ламанша.

В басейна тренират и състезатели по плуване.

Община Сливен се е постарала съблекалните и баните да са в перфектно състояние.

Предишна ОТ ДНЕС В СЛИВЕН ЗАПОЧВАТ СЪБРАНИЯТА ЗА НОМИНИРАНЕ НА ДЕПУТАТИ В БСП
Следваща ИМУНИЗАЦИИ СРЕЩУ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 10.05.2021г. ДО 16.05.2021 г. И "ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ" В ПЕРИОДА ОТ 12.05.2021г. ДО 16.05.2021г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЪЖД ВАЛИ, ПОЖАР ГОРИ

Дъжд вали, пожар гори. Странното съчетание може да се види в гората над фирма „Биофарм“, в близост до изхода от Сливен за Елена. Читатели на Sliveninfo ни изпратиха снимки, правени

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ ГИМНАЗИЯТА ПО ИКОНОМИКА ГОСТУВАХА В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ

От 31.03.2019 г. до 06.04.2019 г седем ученици, двама учители и директорът на ПГИ „Проф. д-р Димитър Табаков“- Сливен участваха в Учебна /Преподавателска/ Обучителна дейност в Тетово, Северна Македония. Дейността

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС ПРЕДИЗВИКА КАТАСТРОФА С КАРУЦА

В РУ-Нова Загора е започнато бързо производство срещу 23-годишния В.Х. от град Шивачево за управление на МПС с концентрация на алкохол 2,35 промила. На 22 септември В.Х. е управлявал лек