СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
май 12, 2021 5972 Прегледи

СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Община Сливен хвърли не малко средства, за да създаде един прекрасен плувен басейн. Той се намира в северната част на 12-то училище в кв. „Сини камъни“.

„Над 2000 души са използвали тази единствена в Сливен придобивка през последните 2 месеца, от както басейнът заработи“, заяви пред  Sliveninfo Силвия Симеонова, която ръководи структурата от 14 души служители, обслужващи басейна. Самата тя е треньор по плуване.

„За ученици и пенсионери таксите са с 50% по-ниски. На практика работим без почивен ден и всеки е добре дошъл. При нас идват деца и възрастни със специални потребности. Плуването дава здраве – физическо и духовно“, споделя Силвия Симеонова.

Сред треньорите откриваме и една от легендите на българския триатлон – Красимир Костов, който през 80-те години на миналия век спечели триатлона Париж – Лондон, плувайки през Ламанша.

В басейна тренират и състезатели по плуване.

Община Сливен се е постарала съблекалните и баните да са в перфектно състояние.

Предишна ОТ ДНЕС В СЛИВЕН ЗАПОЧВАТ СЪБРАНИЯТА ЗА НОМИНИРАНЕ НА ДЕПУТАТИ В БСП
Следваща ИМУНИЗАЦИИ СРЕЩУ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 10.05.2021г. ДО 16.05.2021 г. И "ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ" В ПЕРИОДА ОТ 12.05.2021г. ДО 16.05.2021г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РИСКОВЕТЕ ОТ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ ЛЕКЦИЯ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Заповядайте на 13.06.2018г от 11 часа в голямата зала на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД на лекция на тема „ Затлъстяване. Рискове. Превенция” представена от д-р Люба Бъчварова Началник Детско

Новини Сливен

ШОФЬОР НА АУДИ ОТИВА НА СЪД ЗА АЛКОХОЛ

Водач с алкохол 1.33 промила  е задържан от полицейски екип при проверка в град Нова Загора. 35-годишният С.С.  водач на лек автомобил „Ауди А”, е спрян на 5 май в

Новини Сливен

ВТОРАТА ПАЦИЕНТКА В СЛИВЕН Е НА 45 ГОДИНИ

Втората пациентка, която е дала положителен резултат при тест за коронавирус в Сливен, е на 45 години. Тя е съпруга на 51-годишния мъж, който от три дни се лекува в