СЛИВЕН ЩЕ ИМА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ
януари 8, 2021 2633 Прегледи

СЛИВЕН ЩЕ ИМА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ

Сливен ще има електрически автобуси до месеци, научи Sliveninfo. Общинската фирма „Пътнически превози“ е обявила обществена поръчка.

„Офертите се приемат до 28 януари, а на 29 ги отваряме. Надявам се в средата на годината електрическите автобуси да започнат работа“, заяви пред Sliveninfo Енчо Петров, управител на дружеството.

Електробусите ще бъдат четири на брой.

„До броени дни общинската фирма ще пусне поръчка и за 6 нови тролейбуса. И автобусите, и тролейбусите ще бъдат на 100 % финансирани по европейска програма“, заяви Енчо Петров.

Предишна 18 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща МЪЖ И ЖЕНА СА ЗАЛОВЕНИ С ДРОГА НА ХАМАМ БАИР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДПП „СИНИТЕ КАМЪНИ“ ДНЕС НАВЪРШВА 39 ГОДИНИ

Днес, 28.11.2019 г., се навършват 39 години от обявяването на Природен парк „Сините камъни“ към Изпълнителната агенция по горите. На същата дата през 1980 г. със Заповед № 893 на

Новини Сливен

УСМИХНАТ РАБОТОХОЛИК СТАНА БИЗНЕСМЕН НА ГОДИНАТА В СЛИВЕН

Той не спира да работи и в делник, и в празник. Вечно усмихнатият Живко Желев получи наградата „Добри Желязков, която Община Сливен присъжда ежегодно преди празника на града – Димитровден.

Новини Сливен

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – ТВЪРДИЦА С АПЕЛ ЗА СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРЕПОРЪЧАНИ МЕРКИ

Общинска администрация – Твърдица във връзка с изключително сериозната епидемологична обстановка в страната и за недопускане на случаи на заразяване с коронавирис на територията на общината, се обръща към всички