СЛИВЕН ПОСРЕЩНА НОВАТА 2023 ГОДИНА
януари 1, 2023 3942 Прегледи

СЛИВЕН ПОСРЕЩНА НОВАТА 2023 ГОДИНА

На площада пред сградата на Общината десетките дошли изпратиха 2 022 г. и с надежда за по-добро отправиха поглед към новата. Точно в полунощ приветствие към всички жители на общината отправи кметът Стефан Радев. Той пожела здраве и благополучие на всички сливналии у нас и в чужбина.

„Нека 2 023 г. да е мирна, здрава, благодатна и донесе щастие за хората по света. Да благодарим на отминалата 2 022 г., че ни даде опит, направи ни по-силни и уверени! Предстои да надграждаме постигнатото, да помагаме на хората в стремежа на всички за по-добър живот.
 Пожелавам здраве, късмет и успехи на всички, най-вече на децата, защото заради тях продължаваме смело напред, защото трябва да сме добрият пример, за да изпълним със смисъл бъдещето им.
Здраве, благоденствие и берекет за сливенските семейства и всички наши съграждани в България и по света“, написа на официалната си Фесбук-страница кметът.
За настроението на присъстващите на площада се погрижиха група „Конкурент“ и Ансамбълът за народни песни и танци, с ръководител Диан Митев. Всеки желаещ получи баница с късмети и чаша вино.
Предишна ВАСИЛЬОВДЕН Е!
Следваща В ОБЩИНА СЛИВЕН МЪЖЕТЕ С ИМЕТО ВАСИЛ СА 1126

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„ЛЕНИВА ПРОХОДИМОСТ“ ПРОЕКТ НА КРАСИМИР КАРАБАДЖАКОВ, КРАСИМИР ДОБРЕВ И СВИЛЕН СТЕФАНОВ ГОСТУВА В УЗУНОВА КЪЩА

Свилен Стефанов от XXL и Красимир Добрев и Красимир Карабаджаков от Диско’95 се събират в изложба, за да изразят чрез текст, фотография и живопис  едно общо неодобрение от масовата тенденция за прерисуването и

Новини Сливен

С ТЕБ СМЕ, НИКИ!

Обръщаме се към Вас с молба за помощ! Ники е едно прекрасно дете на 10 години от гр. Сливен. От 9 месеца се бори с остеосарком – агресивен рак на

Новини Сливен

ЗНАЧЕНИЕ НА ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ ПРЕГЛЕДИ ЗА ХОРАТА НАД 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Профилактиката и превенцията са начини да останем здрави. Профилактичните прегледи и изследвания са насочени към ранно откриване на заболявания. Модерната медицина е в състояние да лекува много от фаталните в