СЛИВЕН ПОСРЕЩА МИХАИЛ БИЛАЛОВ И НЕГОВИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ПАРТНЬОРИ
април 21, 2022 5606 Прегледи

СЛИВЕН ПОСРЕЩА МИХАИЛ БИЛАЛОВ И НЕГОВИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ПАРТНЬОРИ

На 02.06. от 19ч. зала Сливен ще посрещне Михаил Билалов в една романтичната комедия „ Разделям двойки по домовете”. В нея участват още талантливите актьори Искра Донова (Гаел) и Николай Луканов (Иполит). Триото завладява публиката където и да се появи! За пореден път ще успее да завладее и вашите сърца. Ще се смеете от сърце и ще се забавлявате истински!
Тази комедия е различна, поднесена по изключително интелигентен начин, заплетена история, която ще ви изхвърли, там някъде в случващото се, че чак ще забравите на театър ли сте или сте в „театъра”!

Още с появяването си Михаил Билалов ви вплита в една интересна професия „Разделяне на двойки по домовете”. Какво по- прекрасно от това, ако искаш да се разделиш с половинката си, но не можеш да го кажеш и някой друг успява да го направи вместо вас!?…. Обаче……….. ако нещо се обърка и попаднеш на познати!!!?….Смях,смях, смях…… Края може да се окаже фатален!
Сюжетът “Освобождавам едни хора от други” – така героят описва своята сфера на дейност. Ерик е професионалист в разделите на двойки и по-точно – той е човекът, който съобщава новината на “освободения”. Опитният агент по разделите има различни репертоари в зависимост от предпочитанията на “поръчителя”. Така обаче, една вечер героят попада на бившата си приятелка Гаел, с която са разделени от 7 години. Мисията му е да й съобщи неприятната вест, но сега вече всичко е по-различно. Ситуацията става още по-объркана и усложнена, когато в дома на дамата пристига и партньорът й Иполит…. Развръската е разбиваща…ще ви връхлети изненадващо!

Събирането на едно място на тримата герои и тримата уникални артисти води до много обрати и неочакван развой на събитията.
Това е може би наи – интересната и елегантна комедия, която поднесена с изключителната игра на актьорите ще стане вашия фаворит на комедиите!

Билети на касата на зала „Сливен” с работно време от 10 до 13ч. и от 15 до 17 ч.

Тел.: за резервации и информация: 0895 300 370

Предишна ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ ОТ Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА
Следваща ОТКРИХА 29 ЗАКЛАНИ ЖИВОТНИ В НЕЗАКОННА КЛАНИЦА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В СЛИВЕН ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО НА 25 ЯНУАРИ

Извънредна сесия на Общински съвет-Сливен е насрочена за 25 януари, понеделник. Една точка е заложена в дневния ред. Тя касае упълномощаване на представител на Община Сливен в Общото събрание на

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. Днес, в 01,20 часа, нощният патрулен екип на участъка, който извършва обход в село Сотиря,

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

След няколко месеца: – Е, сине, какво стана? Какво направиха с парите твоите приятелки? – Ами, първата си накупи накити и парфюми. Втората си купи смартфон, но купи един и