СЛИВЕН ОСЪМНА БЕЗ КОЛЕДНАТА СИ ЛУНА ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА

СЛИВЕН ОСЪМНА БЕЗ КОЛЕДНАТА СИ ЛУНА ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА

В неделя сутрин Сливен осъмна без уникалната си коледна луна, която е част от празничната украса пред сграда на общината.

Родители на деца съобщиха за липсата рано сутринта. Те предполагаха, че огромната топка е била издухана от силния вятър през нощта.

„На истина вятърът е причината за липсата на празничната луна, но тя не се е изгубила, а е прибрана в общината“, заявиха пред Sliveninfo от фирмата, която се грижи за украсата. В неделя сутринта работници на фирмата оправяха пораженията от вятъра.

 

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В КАТЕГОРИЯ "ОБЩИНА НА 2019 Г. ЗА КУЛТУРНО - ИСТОРИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ"
Следваща 49-ГОДИШНА ЖЕНА Е ОБГОРЕНА ПРИ ВЗРИВ НА ГАЗОВА БУТИЛКА В СЛИВЕНСКО СЕЛО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 13. 07. 2018 г. /петък/ до 12.00ч. е прекъснато водоподаването в кв.“Ново село“,, кв.

Новини Сливен

В ГАЛЕРИЯ „МАЙ“ СЕ ОТКРИВА ИЗЛОЖБА НА ГЕОРГИ ЯНАКИЕВ

На 21 ноември от 18 ч., в галерия “Май” ще бъде открита изложба  на известният сливенски  художник Георги Янакиев. Той е роден на 6 май 1941 година в с. Веселие, Бургаско. Детството и младостта

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ЗЛАТНИ НАКИТИ, ВЛИЗАЙКИ ПРЕЗ ТЕРАСА НА АПАРТАМЕНТ

Кражба на златни накити разследват криминалисти на РУ-Сливен. Сигналът е подаден на 29 януари от 46-годишната собственичка. Кражбата е извършена на 27 януари от жилището на заявителката в сливенския квартал