СЛИВЕН МОЖЕ ДА ПОЕМЕ РАЖДАНИЯТА НА ЯМБОЛ

СЛИВЕН МОЖЕ ДА ПОЕМЕ РАЖДАНИЯТА НА ЯМБОЛ

Сливен може да поеме ражданията на Ямбол, при евентуално затваряне на родилното отделение в Ямболската болница. Това обяви пред журналисти д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Изявлението му дойде, след като се разбра, че Областната болница на Ямбол може да остане без родилно отделение и неонатология поради липса на лекари.

„Специалистите по неонатология се намират много трудно. Вече говорих с колегата ми от Ямбол, където се раждат около 400 деца годишно. За Сливен не е проблем тези родилки да бъдат приети, още повече, че освен при нас – в Областната болница, раждания се извършват и в други две сливенски болници“, каза д-р Петров.

Статистиката показва, че само в Областната болница на Сливен през миналата година са родени над три пъти повече деца отколкото в Ямбол.

Над 300 000 лева са вложени в нова техника и ремонти в Областната болница на Сливен.

„Мога да кажа, че в момента болницата е оборудвана и има всички работещи апарати, които са нужни за нашата дейност“, заяви д-р Петров.

Предишна „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ СЪОБЩАВА ЗА АВАРИЯ В ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА
Следваща ШОКИРАЩА КОМЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА В СЛИВЕН ПО ДЕЙСТВИТЕЛНИ СЛУЧКИ ОТ ЕМИГРАНТСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОТКРИХА ДРОГА В 19-ГОДИШЕН

При осъществяване на патрулна дейност полицейски служители на РУ-Сливен са установили два случая на притежание на наркотични вещества. На 30 декември, около 19,30 часа, в квартал „Надежда“ е извършена проверка

Новини Сливен 0 коментара

ДРОГИРАНА ЖЕНА Е ЗАЛОВЕНА ДА КАРА МЕРЦЕДЕС

Жена от Стара Загора е хваната да управлява след употреба на наркотици от полицейски служители в град Нова Загора. На 2 август, около 13,50 часа, е спрян за проверка лек

Новини Сливен 0 коментара

БИВШАТА УПРАВИТЕЛКА НА ДЕНТАЛНИЯ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН ДАДЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗХОДИТЕ ЗА ВЪНШНИ УСЛУГИ ПО НЕЙНО ВРЕМЕ

ИНФОРМАЦИЯ от Д-р Живка Георгиева,  ДЕНТАЛЕН  ЛЕКАР ,  и бивш управител  на „Дентален център – 1 Сливен“ ЕООД Разшифровка на разходите за външни услуги за периода от 01.01.2017г. до 30.09.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

9 + eleven =