СЛИВЕН ИМА СВОЯ ПЪРВИ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУЛТУРИСТ

СЛИВЕН ИМА СВОЯ ПЪРВИ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУЛТУРИСТ

Голям успех за Мехмед Мехмедов, който заедно със съпругата си Бернадет е собственик не EXTREME ZONE SLIVEN. В столицата на Италия Мечо, както популярно е известен той, спечели поредното важно състезание по културизъм, което му донесе професионална карта. Това е гордост за Сливен, където Мехмедов работи и тренира. В града под Сините камъни той и съпругата му стават все по-търсени като възможност за физическо натоварване и релакс.

В последните няколко месеца Мехмед Мехмедов участва в три големи състезания. Две от тях бяха проведени в Румъния от американската федерация по културизъм NPC. В някои зае първи места, а в други успя да стигне до Топ 5.

На последното си състезание в Рим, Италия на 19.11.2022 г.,  той успя да се пребори с всички състезатели в неговата дивизия CLASSIC PHISIQUE и накрая победи и спечели професионална карта. Състезанието беше на високо ниво с много опитни състезатели от цял свят.

Мехмед с гордост ни сподели: „Подготовката беше брутално дълга и изтощителна. През цялото време си мислех да спра, но спортната злоба винаги ме буташе отвътре и ден след ден успявах да преодолявам тежките тренировки и стриктните диети. Постоянството и волята са ключът към този успех, но не на последно място трябваше да спазвам план, който беше детайлно подготвен от моя треньор Благой Ангелов, който е и организаторът на състезанието по културизъм NPC BALKAN GRAND PRIX в България вече две години. В България в момента имаме доста професионалисти в този бранш и аз се радвам, че съм един от тях.

За Мехмед Мехмедов и Бернадет Мехмедов, създателите на вече престижната фитнес зала EXTREME ZONE SLIVEN, тази 2022 година беше дълга, но пълна с успешни състезания по културизъм, а всичките им събития – на високо енергично ниво.

 

Предишна В КОТЕЛ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ БЕЗПЛАТНИ СКРИНИГОВИ ПРЕГЛЕДИ НА ЗДРАВИ ГРАЖДАНИ ЗА ДИАБЕТ ТИП 2
Следваща БЕЗПЛАТНИ СКРИНИГОВИ ПРЕГЛЕДИ НА ЗДРАВИ ГРАЖДАНИ ЗА ДИАБЕТ ТИП 2

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАМЕРИХА НАРКОТИЦИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КОЛА НА „НОВОСЕЛСКИ МОСТ“ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от служители на група „Охрана на обществения ред“ по време на патрулна дейност в град Сливен. На 5 април до „Новоселски мост“ е извършена проверка

Новини Сливен

ВиК – СЛИВЕН – ПРЕД СТАРТА НА ГОЛЕМИЯ ЕВРОПРОЕКТ ЗА ДОИЗГРАЖДАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ВиК ИНФРАСТРУКТУРАТА

Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС за периода 2014-2020 г. /ИСУН 2020/ е приела и регистрирала проектното предложение, озаглавено „Доизграждане и рехабилитация на ВиК-инфраструктура в агломерации

Новини Сливен

ЯНКО ЯНКОВ „ВЗРИВИ“ ПРЕПЪЛНЕНАТА ЗАЛА „ЗОРА“

Гледам някои се радват, че в Чикаго, Берлин и на други места по света се откриват български училища. А на мен ми се плаче. Там ли трябва да учат българските