СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА ДЪРЖАВНИЯ ИНДИВИДУАЛЕН ШАМПИОНАТ ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА
юни 12, 2021 648 Прегледи

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА ДЪРЖАВНИЯ ИНДИВИДУАЛЕН ШАМПИОНАТ ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА

Младите български надежди на спортната акробатика събра тази събота и неделя в Сливен вторият кръг от Държавния индивидуален шампионат за най-големите.

Сред гостите в спортната зала „Васил Левски“ днес беше и зам.-кметът Пепа Чиликова, която даде официалния старт на състезанието.

„Надявам се предстоящите дни от състезанието да ви донесат много успехи, да възнаградят вашите усилия и да ви провокират да дадете най-доброто от себе си.Използвам случая от името на кмета на община Сливен Стефан Радев и от мое, да честитя 10-годишния юбилей на нашия Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“, който през годините донесе много отличия и поводи за гордост на града ни! Вие успяхте да се утвърдите с традиции в този вид спорт и аз ви пожелавам да бъдете здрави, да надграждате постигнатото и още по-високи върхове!“, заяви зам.-кметът.

Приветствие към състезателите и треньорите отправи и Генералният секретар на Българската федерация по акробатика Недко Костадинов, който им пожела успешно представяне в държавния шампионат и в предстоящото Световно първенство по акробатика в Женева, Швейцария.

Във втория кръг от Държавния индивидуален шампионат в Сливен сили ще премерят 114 състезатели от 17 клуба в страната. Финалите започват в неделя, 13 юни от 8.30 часа.

Сред присъстващите на днешното официално откриване бяха ощепървата българска световна шампионка по акробатика в женските двойки Калинка Лечева, председателят на спортната комисия към Общински съвет-СливенПламен Крумов, директори на институции, партньори и др.

Домакинството се осъществява със съдействието на Община Сливен, Министерството на спорта и Българска федерация по спортна акробатика.

Предишна В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ПРАВЯТ СПИСЪЦИ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДПС НЕ ИЗДИГА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Решихме да не издигаме кандидат за кмет на Сливен. Това обяви пред Sliveninfo областният лидер на ДПС Мустафа Мустафов. В понеделник Мустафов регистрира листата на кандидатите за общински съветници от

Новини Сливен

ОУ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН“ – СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА РАБОТИ ПО НП „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“

В ОУ „Д-р Петър Берон” в периода 18.11-19.11.2019г  се проведе мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации по НП „Иновации в действие”. Програмата дава възможност за обмен на идеи

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ГЕНЕРАЛ ДОКЛАДВА НА ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Генерал, роден и служил в Сливен, докладва на върховния главнокомандващ Въоръжените сили на база „Ново село“, източно от Сливен. На снимката се вижда как генерал майор Михаил Попов, който е