СЛИВЕН Е ГОТОВ ЗА ПРОМЯНА

СЛИВЕН Е ГОТОВ ЗА ПРОМЯНА

С пускането на 56 червени балона в небето над Сливен, много усмивки и увереност в успеха си „БСП за България“ сложи символично финал на предизборната си кампания. Кандидати и и симпатизанти си пожелаха успех пред сградата на общината, отправяйки послание за промяна в Сливен.

„Кампанията ни беше аргументирана и открита, каквито са и кандидатите ни за кметове и съветници. Говорихме „очи в очи“ с хората и усещаме подкрепата и готовността за промяна след управлението на ГЕРБ. Искаме едно и също: Сливен да бъде жизнена, работеща община, в която младите хора намират реализация, хората от активното поколение – сигурност, а възрастните – подкрепата, от която се нуждаят. Сливен ще бъде социалночувствителна община, а не фирма, а с деен и упорит кмет като Кольо Милев хората ще усетят на практика, че някой се интересува от проблемите им“, посочват от БСП.

В следващия мандат групата им в местния парламент ще отстоява осигуряването на качествени и достъпни ясли и детски градини, помощ за осигурени родители при раждането на второ и трето дете, намаляване на местните данъци и такси на създаващи трайни работни места инвеститори, подобряване на качеството на живот в кварталите и селата.

Предизборен щаб на БСП – Сливен

Купуването и продаването на гласове е престъпение

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН БЕШЕ ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНА СРЕЩА ЗА ЗИМНОТО ПОДДЪРЖАНЕ
Следваща С ЕМОЦИОНАЛНА ТВОРЧЕСКА ВЕЧЕР СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ПОЕТЕСАТА СТАНКА ПЕНЧЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СЛИВЕНСКИЯТ СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК

На 57-одишна възраст почина актьорът Иво Кръстев, част от трупата на Сливенския драматичен театър в периода 1988-1993 година. В летописа на Сливенския театър той остави над 15 театрални образа, между

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Тримата новозаболели в област Сливен, регистрирани в националната информационна система, са се заразили като контактни на по-рано установени пациенти с COVID-19. Трите случая не са свързани, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЛУЧИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ БОЛГРАДСКАТА ГИМНАЗИЯ „Г.С.РАКОВСКИ“

Благодарности за организирания в Сливен благотворителен концерт за 160-та годишнина на Болградската гимназия „Г.С. Раковски“ се отправят към кмета Стефан Радев в поздравителен адрес от директора Снежана Корич. Тя благодари