„СЛИВЕН ВОЛЕЙ“ ПОСРЕЩНА „ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ“ В ОБНОВЕНИЯ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“ В СЛИВЕН

„СЛИВЕН ВОЛЕЙ“ ПОСРЕЩНА „ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ“ В ОБНОВЕНИЯ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“ В СЛИВЕН

Изцяло обновеният Спортен комплекс „Асеновец“ днес официално отвори врати за надпреварата между отборите на „Сливен Волей“ и „Велики Преслав“.

Началото на двубоя даде кметът Стефан Радев, който приветства отборните играчи, като изрази задоволство, че обновеното спортно съоръжение ще даде възможност на Сливен да бъде домакин на още редица значими състезания, както и условия за добра подготовка на състезателите.

„Пожелавам ви успех и нека по-добрият победи! На добър час!“, каза още Стефан Радев. Като израз на признателност сливенският градоначалник получи спортен екип и фланелка с името му от домакините на срещата „Сливен Волей“.

Мачът е част от II –ри полусезон в „А“ Национална волейболна група. Заради пандемичната обстановка той се играе без публика и при спазване на въведените противоепидемични мерки. Оставащите срещи до края на полусезона ще се провеждат в Спортен комплекс „Асеновец“ в Сливен.

Модерното спортно съоръжение беше изцяло реновирано с отпуснати средства от Правителството и съсифинансиране от страна на Община Сливен. То включи цялостно саниране на сградата, нови соларна, вътрешна отоплителна, вентилационна и охладителна инсталации. Вътрешността на залите беше изцяло обновена, в това число, нови санитарни възли и нова зала за физическа подготовка. Осигурено е и цялостно оборудване за спортните зали. В комплекса и района около него е монтирана система за видеонаблюдение.

Официално откриване на обекта не се състоя заради пандемичната обстановка.

Предишна 37 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ЕКШЪН С БОЙ НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪЩА ГОРЯ В СЛИВЕН

На 15 февруари, в 21,37 часа, в РСПБЗН-Сливен е получен сигнал за горяща къща в сливенския квартал „Надежда“. Произшествието е ликвидирано в 21,55 часа. Пострадали няма. Спасена е сградата. Унищожени

Новини Сливен

НА ДИМИТРОВДЕН, СЛИВЕН ЧЕСТВА СВОЯ ПРАЗНИК

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС и общински съветници, положиха цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци по повод празника на Сливен – Димитровден. Цветя пред паметника

Новини Сливен

ЙОРДАН ЙОВЧЕВ, КРУМ ДОНЧЕВ И ВАСКО КРЪПКАТА ИДВАТ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН НА 20 АПРИЛ

Спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев и блус музикантът Васко Кръпката ще присъстват на осмото издание на ретро парада в Сливен. Проявата ще се състои на 20 април –