„СЛИВЕН ВОЛЕЙ“ ПОСРЕЩНА „ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ“ В ОБНОВЕНИЯ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“ В СЛИВЕН
28.02.2021 1238 Прегледи

„СЛИВЕН ВОЛЕЙ“ ПОСРЕЩНА „ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ“ В ОБНОВЕНИЯ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“ В СЛИВЕН

Изцяло обновеният Спортен комплекс „Асеновец“ днес официално отвори врати за надпреварата между отборите на „Сливен Волей“ и „Велики Преслав“.

Началото на двубоя даде кметът Стефан Радев, който приветства отборните играчи, като изрази задоволство, че обновеното спортно съоръжение ще даде възможност на Сливен да бъде домакин на още редица значими състезания, както и условия за добра подготовка на състезателите.

„Пожелавам ви успех и нека по-добрият победи! На добър час!“, каза още Стефан Радев. Като израз на признателност сливенският градоначалник получи спортен екип и фланелка с името му от домакините на срещата „Сливен Волей“.

Мачът е част от II –ри полусезон в „А“ Национална волейболна група. Заради пандемичната обстановка той се играе без публика и при спазване на въведените противоепидемични мерки. Оставащите срещи до края на полусезона ще се провеждат в Спортен комплекс „Асеновец“ в Сливен.

Модерното спортно съоръжение беше изцяло реновирано с отпуснати средства от Правителството и съсифинансиране от страна на Община Сливен. То включи цялостно саниране на сградата, нови соларна, вътрешна отоплителна, вентилационна и охладителна инсталации. Вътрешността на залите беше изцяло обновена, в това число, нови санитарни възли и нова зала за физическа подготовка. Осигурено е и цялостно оборудване за спортните зали. В комплекса и района около него е монтирана система за видеонаблюдение.

Официално откриване на обекта не се състоя заради пандемичната обстановка.

Предишна 37 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ЕКШЪН С БОЙ НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЕНЬОРКАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ШАМПИОНКА: БЛАГОДАРИМ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ, КОИТО НИ ПРЕДОСТАВЯ

Благодарим на Община Сливен за добрите условия, които ни предоставя за тренировъчен процес. Покритата лекоатлетическа писта в Сливен е отоплена през целия зимен период и това ни дава възможност да

Новини Сливен

203 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН, ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДХОДНИЯ ПЕРИОД

203 са новите заразени с COVID-19 в община Сливен, сочи справката за последната седмица, 27 декември – 2 януари. 120 души са се излекували, 3 са починали. Активните случаи към момента са

Новини Сливен

МЛАДИ СЛИВЕНСКИ СОЦИАЛИСТИ РАЗДАДОХА КОЗУНАЦИ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

В навечерието на един от най- светлите Християнски празници – Великден , БСП – Сливен се включи в инициативата предприета от председателя на Националният съвет на Българската социалистическа партия Корнелия