юни 17, 2022 0 1309 Прегледи

СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ СТАНАХА АТРАКЦИЯ В ДВОРА НА ТРИ ГИМНАЗИИ

Истинско шоу пред очите на 1000 ученици от гимназиите „Добри Чинтулов“, „Захарий Стоянов“ и „Акад.Неделчо Неделчев“ се разигра в Сливен. Случи се малко преди 10 часа, когато пожарникари започнаха да „гасят“ огън на покрива на една от сградите.

„От пожарната поискаха да направят тренировка, която да бъде и като представяне на професията пред очите на учениците. Мисля, че се получи“, каза пред Sliveninfo Мариана Милева, директор на ПМГ „Добри Чинтулов“.

Учениците от своя страна не пропуснаха да направят снимки, една от които изпратиха на Sliveninfo.

Предишна ХВАНАХА ПИЯН ШОФЬОР НА БАГЕР В СЛИВЕН
Следваща СТЕФАН РАДЕВ И ДРУГИ КМЕТОВЕ СЕ СРЕЩНАХА НА ЗАСЕДАНИЕ НА РАО „ТРАКИЯ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТАЗИ ВЕЧЕР Е ГАЛА-КОНЦЕРТЪТ И НАГРАЖДАВАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ФЕСТИВАЛ „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“ 2022 Г.

Гала-концертът и церемонията по награждаването на участниците от 17-ия  Националния фестивал за млади изпълнители  „Цветен камертон“ 2022 г. ще се състоят днес, на Цветница от 19.30 ч. в зала „Сливен“.

Новини Сливен

СТАРТИРА ЕСЕННА КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ ОТ ДОМАКИНСТВАТА

Община Сливен и „БАЛБОК ИНЖЕНЕРИНГ“ АД организират мобилен събирателен пункт за безвъзмездно приемане на опасни отпадъци от домакинствата и последващото им третиране на 27 и 28 октомври от 10 до

Новини Сливен

ЖАНДАРМЕРИЯ И ПОЛИЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ СЪВМЕСТНИТЕ ПРОВЕРКИ В СЛИВЕН И ОКОЛНИ СЕЛА

Продължава съвместната операция на жандармерия и полиция в селата от община Сливен. Четири екипа от служители на ЗЖУ-Бургас и РУ-Сливен са извършили обходи и проверки в квартал „Надежда“ и селата,