СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ТРИ ПОЖАРА
април 19, 2023 597 Прегледи

СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ТРИ ПОЖАРА

Късо съединение е причината за възникване на пожар в навес към къща в село Калояново. Сигналът е получен в 05,38 часа, произшествието е ликвидирано в 07,50 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество, електронна апаратура, 3 куб. дървен материал и мебели. Спасена е сградата.

Късо съединение в бойлер е причинило пожар в апартамент на ул. „Ив. Александров“ в град Сливен. Сигналът е получен в 10,03 часа, произшествието е ликвидирано в 10,15 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са бойлер, 8 кв.м. опушени стени и таван.

На 18 април, в  16,26 часа, е получен сигнал за пожар в апартамент в сливенския квартал “Дружба“. Произшествието е ликвидирано в 16,50 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са 5 кв.м. опушени стени и техника. Спасена е сградата. Най-вероятната причина за пожара е изхвърлена незагасена цигара в близост до горими материали.

Предишна ЛЕСОВЪДИ И ПОЖАРНИКАРИ ЗАСАДИХА 200 ФИДАНКИ ЦЕР В СЛИВЕНСКО
Следваща СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕРМАТОЛОГ № 1 В СЛИВЕН: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ПОЛЗВАНЕТО НА ФОТОЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЕДНО ХУБАВО ЛЯТО

Дерматолог № 1 в Сливен д-р Мая Миланова дава полезни съвети за предстоящите жеги и свързаните с тях кожни проблеми. Sliveninfo ви предлага напътствията на д-р Миланова, чието спазване гарантира

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА ДО 11 МАРТ ЗАРАДИ ОБЯВЕНАТА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ

Със заповед на Министъра на здравеопазването от 5 март е обявена грипна епидемия на територията на цялата страна, считано от 6 март до 11 март включително, съобщиха от областната администрация

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗАСИЛВА ПЪТНИЯ КОНТРОЛ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

ОДМВР-Сливен засилва контрола по пътна безопасност през почивните дни, съобщиха от областната полиция. Полицейски екипи следят за неправилно движение на превозни средства с животинска тяга по първокласни и второкласни пътища.