СЛИВЕНСКИЯТ ВЯТЪР ОПРОВЕРГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА СИНОПТИЦИТЕ

СЛИВЕНСКИЯТ ВЯТЪР ОПРОВЕРГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА СИНОПТИЦИТЕ

Сливенският вятър опроверга всички прогнози на синоптиците, като вместо да намали скоростта си, както предвиждаха сайтовете за синоптични прогнози, той я увеличи. Според прогнозите днес по обяд вятърът в Сливен трябваше да намали своята скорост поне 3 – 4 пъти и да достигне величини от 30 – 40 км/ч.

„Имаше съвсем кратко понижение на скоростта между 10.30 и 10.40 часа. Веднага след това вятърът отново се усили, достигайки до скорост 120 км/ч и повече. Обикновено в Сливен този тип пулсиращ вятър през зимата продължава 24, 36 или 72 часа“, казаха пред Sliveninfo от МТО – станцията в града под Сините камъни.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА РЕМОНТ НА РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "САВА ДОБРОПЛОДНИ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЗИ – СЛИВЕН НАПОМНЯ: ВОЛЯТА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ Е ПЪТ КЪМ ДЪЛГОЛЕТИЕ

Според Световната здравна организация здравето на човека е: „състояние на пълно физическо, психично и социално благоденствие”. Като такова то е резултат от комплексното въздействие на екологични, социално-икономически и личностно-психологически фактори.

Новини Сливен

ЕДНА ЛЕГЕНДА НА СЛИВЕНСКИЯ ФУТБОЛ ПРИЕМА ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Той се казва Петьо Иванов. И е истинска легенда на сливенския футбол. Петьо Иванов игра 14 г. за отбора на Сливен – от 1976 г. до 1990 г. Това беше

Новини Сливен

ЯСНИ СА ФИНАЛИСТИТЕ НА V ПРОЛЕТЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ

Ясни са финалистите на V Пролетен турнир по футбол. Това са отборите на училищата ОУ „д-р Петър Берон“ с. Желю Войвода, ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с. Тополчане, ОУ „Найден Геров“