СЛИВЕНСКИЯТ ВЯТЪР ОПРОВЕРГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА СИНОПТИЦИТЕ

СЛИВЕНСКИЯТ ВЯТЪР ОПРОВЕРГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА СИНОПТИЦИТЕ

Сливенският вятър опроверга всички прогнози на синоптиците, като вместо да намали скоростта си, както предвиждаха сайтовете за синоптични прогнози, той я увеличи. Според прогнозите днес по обяд вятърът в Сливен трябваше да намали своята скорост поне 3 – 4 пъти и да достигне величини от 30 – 40 км/ч.

„Имаше съвсем кратко понижение на скоростта между 10.30 и 10.40 часа. Веднага след това вятърът отново се усили, достигайки до скорост 120 км/ч и повече. Обикновено в Сливен този тип пулсиращ вятър през зимата продължава 24, 36 или 72 часа“, казаха пред Sliveninfo от МТО – станцията в града под Сините камъни.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА РЕМОНТ НА РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "САВА ДОБРОПЛОДНИ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪС ЗАПОВЕД НА КМЕТА НА СЛИВЕН Е ПРИВЛЕЧЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕХНИКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Всички пътища са заснежени и проходими при зимни условия на територията на цялата община. През нощта снежната покривка достигна повече от 60-70 см в планинската част и около 25-30 в

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН Е В ГОТОВНОСТ ЗА ЗИМНИЯ ПЕРИОД

Община Сливен е готова с подготовката за зимните месеци. Това стана ясно на провелото се днес заседание на Щаба за изпълнение плана за защита при бедствия във връзка с наближаващия

Новини Сливен

БРОНЕТАНКОВА ТЕХНИКА ЩЕ ПРЕМИНЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СЛИВЕН НА 29 АПРИЛ

Центърът за подготовка на специалисти уведомява гражданите на Сливен, че на 29 април от 8 до 10 часа бронетанкова техника ще се придвижи на собствен ход по улиците на града.