СЛИВЕНСКИТЕ ДЕПУТАТИ ВЛАДИМИР РУСЕВ И ИВАН КЛИСУРСКИ С ПРИЕМЕН ДЕН ЗА ГРАЖДАНИ НА 13 СЕПТЕМВРИ

СЛИВЕНСКИТЕ ДЕПУТАТИ ВЛАДИМИР РУСЕВ И ИВАН КЛИСУРСКИ С ПРИЕМЕН ДЕН ЗА ГРАЖДАНИ НА 13 СЕПТЕМВРИ

Сливенските народни представители от ПП „Има такъв народ“ Владимир Русев и Иван Клисурски ще имат приемен ден за граждани на 13 септември. Владимир Русев ще се срещне с граждани в Сливен от 13.00 до 17.00 часа в офиса на партията на бул. „Цар Освободител“ 22. Индивидуални и групови срещи ще се осъществяват след предварително записване на тел.: 0887 080898.

Малко по-рано същия ден, от 12.00 до 17.00 часа,гражданите от община Нова Загора ще могат да се срещнат с Иван Клисурски на адрес: Спортна зала “Младост” (старото Кино), входът е от улица “Сан Стефано”. Предварителното записване за среща ще става на същия телефонен номер: 0887 080898.

Депутатите от ПП „Има такъв народ“представляващи 21 МИР Сливен в 46-тото Народно събрание, ще се срещнат с всички, които имат въпроси, идеи и предложения.

Предишна 165 СЛИВЕНСКИ ФИРМИ СА ПОЛУЧИЛИ НАД 1 000 000 ЛВ. ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАНИМИР КОМБАЛОВ ЩЕ ОГЛАВИ ПРАВНАТА КОМИСИЯ В НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

Станимир Комбалов е фаворит за поста председател на правната комисия в новия общински съвет на Сливен, научи Sliveninfo. Юристът стана съветник от ГЕРБ. Той е председател на Адвокатска колегия –

Новини Сливен

ДВАМА КРАДЦИ СА АРЕСТУВАНИ В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти на РУ-Нова Загора разкриха кражба на пари и вещи от частен имот в село Съдийско поле. В хода на специализирана операция по противодействие на престъпните посегателства срещу имуществото са

Новини Сливен

СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА ЩЕ ГРЕЙНАТ НА 7 ДЕКЕМВРИ

Поради технически причини запалването на светлините на коледната елха пред сградата на Община Сливен ще се състои на 7 декември. Специален гост на събитието ще бъде популярната млада изпълнителка Тита.