СЛИВЕНСКА ФИРМА НАПРАВИ ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ ЗА ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

СЛИВЕНСКА ФИРМА НАПРАВИ ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ ЗА ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

Сливенската фирма „Джорджес 1990“ ЕООД направи голямо дарение за Общинската хранителна банка. Компанията дари 840 пакета по половин килограм ориз на стойност 663 лева. Продуктите ще отидат за нуждаещите се граждани, които са поставени под карантина.

„Решихме да се включим в кампанията на Община Сливен „Заедно за теб!“, тъй като това е начин да помогнем на наши съграждани, които в момента изпитват затруднение заради ситуацията. Никой от нас не е застрахован. Затова смятам, че трябва да си подаваме ръка, когато можем“ заяви управителят Георги Битев.

Кметът Стефан Радев благодари на фирмата за проявената щедрост.

„Благодарен съм на всеки, който се е отзовал до момента или ще го направи в бъдеще! Вярвам, че с доброта, състрадание и обединени, ще успеем да преминем през всички изпитания. Щастлив съм, че хората в Сливен имат за партньор своите съграждани“, каза кметът.

Община Сливен апелира повече граждани да се включат в благотворителната кампания „Заедно за теб!“ и да дарят олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Те ще бъдат предназначени за жителите на общината, които са поставени под карантина.

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

Предишна ПОЛК. Д-Р ИЛИЯН КОМИТОВ БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ
Следваща ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН Е ОТЛИЧЕН С ВТОРО МЯСТО В 27-ТО ИЗДАНИЕ НА „ПОЛИЦАЙ НА ГОДИНАТА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ЧЕСТВА 142 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ

Днес Сливен отбеляза 142 години от своето освобождение. Граждани и общественици се събраха на площад „17 януари“ в квартал „Клуцохор“, за да отбележат паметната дата. Там се проведе ритуал-поклонение със

Новини Сливен

НЯМА ОБВИНЯЕМ ЗА СМЪРТТА НА 47-ГОДИШНИЯ СЛИВНАЛИЯ ВАЛЕНТИН ВЕЛЕВ

На този етап не са повдигнати обвинения за смъртта на мъжа, който загина при катастрофа на бул. „Панайот Хитов”. Това заяви пред Sliveninfo прокурор Ваня Белева, говорител на Окръжна прокуратура

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОТЧИТА РЪСТ НА АБОНАТИТЕ, ПОТРЕБЯВАЩИ ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

От Ръководството на Топлофикация Сливен съобщиха, че според изгответния анализ на отминалия отоплителен сезон 2018/2019 година, той е бил успешен за Дружеството. Според разчетите на икономистите в Топлофикация Сливен се