СЛЕД КОНЦЕРТА ЗА ДИМИТРОВДЕН, ОБЩИНАТА ОТНОВО ПОКАНИ АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ ДА ГОСТУВА В СЛИВЕН

СЛЕД КОНЦЕРТА ЗА ДИМИТРОВДЕН, ОБЩИНАТА ОТНОВО ПОКАНИ АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ ДА ГОСТУВА В СЛИВЕН

Ансамбъл „Пирин“ завладя публиката в Сливен със спектакъла си „Между девет планини“. Концертът в голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров“ на 21 октомври вечерта бе подарък от Общината за сливенци послучай Димитровден.

Един от най-колоритните български ансамбли бе поканен да гостува на Фестивала на стоте воеводи през септември, но проливен дъжд възпрепятства изявата. Общината осигури възможност гражданите да видят нашумелия спектакъл за празника на града. Безплатните пропуски се изчерпаха само за два часа.

Заради огромния интерес, от Общината бе отправена покана към ансамбъл „Пирин“ да гостува отново на Сливен, през Майските дни на културата. Концертът тогава ще бъде на открита сцена и ще позволи на повече граждани да се насладят на блестящите изпълнения. Отговор от ръководството на ансамбъла се очаква през следващите месеци, когато бъде готова годишната му концертна програма.

Предишна СЛЕД НАМЕСАТА НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИМА РАЗВИТИЕ ПО КАЗУСА С ПЪТЯ КЪМ СЕЛО СТАРА РЕКА
Следваща ДЕЦА ПОКАЗАХА УМЕНИЯ ПО ПЛУВАНЕ ПРЕД ШАМПИОНА ПЕТЪР СТОЙЧЕВ ПРИ ОТВАРЯНЕТО НА ЗАКРИТИЯ БАСЕЙН В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ ГЕРГЬОВДЕН

Уважаеми съграждани, За мен е чест като кмет на Община Котел да Ви поздравя с настъпването на един от най-почитаните пролетни празници – Гергьовден! Честит имен ден на всички, които

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 17 април в 00,10 часа патрулен полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Поло“,

Новини Сливен

МАРИЯ КЪЧЕВА И ТИНА-МАРИЯ БУРОВА ОТ ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ СА ФИНАЛИСТИ НА МЕЖДУНАРОДНА ОЛИМПИАДА ПО МАТЕМАТИКА

Мария Къчева от VI клас и Тина-Мария Бурова от XIклас са сред 32-та класирани ученици от страната за финала на Международната олимпиада по математика на фондация „Леонард Ойлер“. В началото на ноември 2017 г.