СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ИЗГРАЖДАНЕ НА СВЕТОФАР ДО ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН
юли 25, 2018 1841 Прегледи

СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ИЗГРАЖДАНЕ НА СВЕТОФАР ДО ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН

До края на седмицата ще се сключи договор за ремонт на пропадналото стълбище на Хамам баир. Предстоящо е сключването на договор и за изграждането на светофар до Общинския пазар пред „Райфайзенбанк“. Очакванията са светофарът да е готов до Димитровден. Това съобщи  сряда зам.-кметът на Сливен Румен Иванов.

От общинското ръководство обясниха, че за такива обекти като светофара повече време отнема подготовката на документите от самото изграждане. Затова се бави и реализацията.

Предстои сключване на договори за ремонт на три детски градини – „Детство“, „Мак“ и „Зорница“. Тече процедурата за ремонт на детска градина „Вержин и Хаик Папазян“.

Работи се по поречието на река Асеновска. Там се изгражда поливна система. Приключена е работата по трите обекта от проекта в кв. „Република“.

В населените места се ремонтират  улици. В момента се асфалтира в село Желю войвода. Сключени са договори за изграждане на спортни площадки  в селата Камен и Крушаре и за сцена в село Сотиря.

Утре заради смяна на важни водопроводни елементи на кръстовището „Розова градина“ ще бъде спряна водата. „Знаем, че е неприятно, но няма как да се случи по друг начин смяната“, каза още заместник-кметът Румен Иванов.

Той отправи апел да не се унищожават цветя и дръвчета от зелените площи на община Сливен. „Те са за всички нас“, добави Румен Иванов.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: "ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН Е ПОДОБРЕНО ЗНАЧИТЕЛНО"
Следваща ЕТО ГО ПЪРВИЯ ПРИЕТ САНИРАН БЛОК В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОВЕД НА КМЕТА ЗА ЧЕРЕШОВАТА КАМПАНИЯ

Заповед на кмета, издадена днес регламентира изкупуването на череши на територията на община Сливен. Съгласно заповедта заявления за разкриване на пунктове за изкупуване на череши се подават в Центъра за

Новини Сливен

ОПЕЛ ГОРЯ НА БУЛ. „БАНСКО ШОСЕ“ В СЛИВЕН

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в отпадъци /град Сливен/ и сухи треви /град Твърдица/, без да

Новини Сливен

12 000 ДОБРИНИ НА ПЛОЩАД „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

Малко преди 11 ч. в събота стотици изпълниха площад „Хаджи Димитър“ в Сливен, за да получат безплатни фиданки за засаждане от неправителствената организация Гората.бг Организацията, известна с благородната цел да

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

2 + nine =