СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРА ЗА ДОСТАВКА НА 4 ЕЛЕКТРОБУСА И 6 ТРОЛЕЯ
08.02.2023 2224 Прегледи

СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРА ЗА ДОСТАВКА НА 4 ЕЛЕКТРОБУСА И 6 ТРОЛЕЯ

Идната седмица ще бъде сключен договорът с чешката фирма за доставка в Сливен на 4 електробуса и 6 тролея. Това обяви пред Sliveninfo Енчо Петров, управител на общинската фирма „Пътнически превози“.

„Чешката фирма „СОР“ спечели надпревара отдавна, но един от участниците обжалва. Вече имаме произнaсянe на ВАС и договорът ще бъде сключен“, каза управителят.

Електробусите ще пристигнат до 6 месеца след подписването на контракта. Тролеите се очакват още през април.

6-те млн. лева за 10-те возила са европейски пари. С други 6 млн. ще бъде ремонтирана електрическата мрежа за тролеите и токо-изправните станции. Вторите 6 млн. също са европейски пари.

Предишна Д-Р РАДКО КЕСОВ ИМА РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ 8 ФЕВРУАРИ
Следваща АНТИСПИН КАМПАНИЯ, СВЪРЗАНА С ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ - СВ. ВАЛЕНТИН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА РАБОТА ПО ПРОЕКТ „БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА НА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА”

Община Твърдица подписа Административен договор за изпълнение на проект „Бъдеще за децата на община Твърдица”. Проектът ще се изпълнява в рамките на 40 месеца и с бюджет 383 544.00 лв.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Жена дресира кученце. Съпругът и казва: – Скъпа, съмнявам се, че от това ще излезе нещо. Жената: – Нищо, най-важно в тази работа е търпението. С теб също, в началото,

Новини Сливен

27-ГОДИШЕН ЗАПАЛИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ

За броени часове криминалисти на участък „Петолъчка“ разкриха палеж в село Сотиря. Около 02,00 часа на 30 октомври е извършен палеж на товарен автомобил „Форд Транзит“. На място са изпратени