СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРА ЗА ДОСТАВКА НА 4 ЕЛЕКТРОБУСА И 6 ТРОЛЕЯ

СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРА ЗА ДОСТАВКА НА 4 ЕЛЕКТРОБУСА И 6 ТРОЛЕЯ

Идната седмица ще бъде сключен договорът с чешката фирма за доставка в Сливен на 4 електробуса и 6 тролея. Това обяви пред Sliveninfo Енчо Петров, управител на общинската фирма „Пътнически превози“.

„Чешката фирма „СОР“ спечели надпревара отдавна, но един от участниците обжалва. Вече имаме произнaсянe на ВАС и договорът ще бъде сключен“, каза управителят.

Електробусите ще пристигнат до 6 месеца след подписването на контракта. Тролеите се очакват още през април.

6-те млн. лева за 10-те возила са европейски пари. С други 6 млн. ще бъде ремонтирана електрическата мрежа за тролеите и токо-изправните станции. Вторите 6 млн. също са европейски пари.

Предишна Д-Р РАДКО КЕСОВ ИМА РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ 8 ФЕВРУАРИ
Следваща АНТИСПИН КАМПАНИЯ, СВЪРЗАНА С ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ - СВ. ВАЛЕНТИН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН. ЩЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО

На 11 и 12 юни в града под Сините камъни ще се проведе 40-ото издание на Монбат Рали Сливен. Надпреварата е втори кръг от Български рали шампионат и трети от

Новини Сливен

ТЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ИМУНИЗАЦИОННА СЕДМИЦА

От 24 до 30 април 2022г. се отбелязва Европейската имунизационна седмица, която ще премине под мотото: „Ваксини: за по-добър и по-дълъг живот“. Началото на инициативата е поставено през 2005 г.

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА ПРИСЪСТВЕНОТО ОБУЧЕНИЕ ЗА НАЧАЛНИЯ ЕТАП, ОТ 5 ДО 12 КЛАС ЩЕ УЧАТ НА РОТАЦИЯ

От понеделник,  7 февруари,  продължава присъственото обучение, без ротация,  на учениците от началния етап и децата в Центровете за специална образователна подкрепа в област Сливен.  Учениците от 5 до 12 клас ще учат присъствено