СКАНДАЛ МЕЖДУ ПЕНСИОНЕРИ ЗАВЪРШИ С ОТРЯЗАНИ ЖИЦИ И СПРЯН ТОК

СКАНДАЛ МЕЖДУ ПЕНСИОНЕРИ ЗАВЪРШИ С ОТРЯЗАНИ ЖИЦИ И СПРЯН ТОК

Пенсионерски клуб в сливенския кв. „Дружба” остана без ток в първия ден от седмицата. Причината обаче не е повреда, а отрязани жици, доставящи електричеството. Sliveninfo научи, че жиците са отрязани от пенсионери, обитатели от съседен клуб. Причината е скандал е между двата пенсионерски клуба. Не е ясно дали скандалът е свързан с ръководството с пенсионерската организация или им чисто материален характер.

Sliveninfo припомня, че пенсионерските клубове в Сливен са на пълна издръжка от общината, която поема дори сметките за електричество.

Предишна ПРОЩАЛНО ЗА ТЕАТРАЛНИЯ КРИТИК НИКОЛАЙ НЕДЯЛКОВ, БИВШ ДИРЕКТОР НА СЛИВЕНСКИЯ ТЕАТЪР
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С КРИСТИНА ДЕ БРОЙН – ПРЕДСТАВИТЕЛ НА УНИЦЕФ В БЪЛГАРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЖ Е СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП СЛЕД ПОБОЙ, ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ

Криминалисти на участък „Запад“ са задържали двама мъже за причиняване на телесна повреда. Сигналът е подаден на 19 април за пострадал мъж на 49 години при сбиване в село Младово.

Новини Сливен

ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: „ЦЕЛТА НИ Е ИТН ДА ВЗЕМЕ МАНДАТ ОТ СЛИВЕН“

Най-важната цел, която си поставяме, е мандат в Сливен. Това каза в пресклуба на БТА в Сливен водачът на седемчленната листа на ПП „Има такъв народ“ Златомира Мострова. Тя е

Новини Сливен

ПОРЕДНИЯТ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 18 ДЕКЕМВРИ

Трети фермерски пазар за производители от община Сливен ще се проведе на 18 декември, събота. Обичайно, пазарът ще бъде позициониран пред сградата на Община Сливен – от 9 ч. до