СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЗАМ.-ДИРЕКТОРКА НА СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ
януари 19, 2018 5287 Прегледи

СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЗАМ.-ДИРЕКТОРКА НА СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ

„Нищо не казаха, взеха да се хилят зад гърба ми, даже не можах да разбера как е станало и кой ме е ударил”, разказва шофьорът Петър Славов, който след удара паднал на земята. Вчера Sliveninfo първи съобщи за побоя над шофьора в кв. „Кольо Фичето“, извършен от деца на 15 и 16.

След това учениците започнали да го ритат.

Пострадалият мъж, който е шофьор с 40-годишен стаж и сега е пред пенсия, успява да предпази донякъде само лицето си, но ръката му е счупена.

Споделя, че се чувства унизен.

Момчетата, които го пребили, са в VIII и X клас на Професионалната гимназия по строителство и геодезия в Сливен.

Sliveninfo Ви предлага и запис от  bTV. От него се вижда как зам.-директорката на гимназията не осъжда постъпката на учениците.

На въпрос: Как оценявате като педагог постъпката на учениците, Мария Жекова отговаря: А каква е тяхната постъпка? И обяснява, че те са нормални ученици и буйни момчета.

Предишна ТОЙ СТАВА СТРАШИЛИЩЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ И ОБЩИНАРИ
Следваща Д-Р БИСЕРКА МИХАЛЕВА ПОИСКА УВОЛНЕНИЕТО НА ЗАМ.-ДИРЕКТОРКАТА НА ГИМНАЗИЯТА ПО СТРОИТЕЛСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧУДОТВОРНАТА ИКОНА НА БОГОРОДИЦА СКОРОПОСЛУШНИЦА ОТНОВО ИДВА В СЛИВЕН

Чудотворната икона на Богородица Скоропослушница идва отново в Сливен в петък – 25 май. „Това се случва поради големия интерес от миряните“, заяви пред Sliveninfo отец Евгений, протосингел на Сливенска

Новини Сливен

ЖЕНА ОТ НОВА ЗАГОРА НАМЕРИ И ВЪРНА ЗАБРАВЕНА ЧАНТА С 3 000 ЕВРО И ЗЛАТНИ НАКИТИ

Случката се е разиграла  в петък следобед в центъра на град Нова Загора. 43-годишна жена е забравила дамската си чанта със сумата от 3000 евро и златни накити на детска

Новини Сливен

АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП В ОБЩИНА СЛИВЕН: НАШИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПАРТИЕН ЧЛЕН И ДА Е ОТНОСИТЕЛНО МЛАД

Атанас Делибалтов е председател на БСП в община Сливен от октомври 2013г. Той е първи мандат общински съветник и председател на групата съветници от БСП в града под Сините камъни.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × 4 =