„СИНЯ СОФИЯ“ ПРЕРАСТВА В „СИНЯ БЪЛГАРИЯ“ ЗА ИЗБОРИТЕ „2 В 1“
05.04.2024 601 Прегледи

„СИНЯ СОФИЯ“ ПРЕРАСТВА В „СИНЯ БЪЛГАРИЯ“ ЗА ИЗБОРИТЕ „2 В 1“

„Ние сме основателите на Синя София. Заедно взехме решение Синя София да прерасне в национална политическа алтернатива за явяване на предстоящите парламентарни и европейски избори“, обявиха в декларация политиците Вили Лилков, Петър Москов, Иван Сотиров, Стефан Иванов и Жаклин Толева:

Поставяме началото на дясно-консервативен съюз Синя България, като политическа алтернатива на либералните сглобки и левите евразийски политически проекти.

Обръщаме се към всички, които споделят десни и консервативни ценности, към тези, за които личната свобода е върховно благо.

Всички, които искат да сложат край на лъжата, безотговорните управления и обедняването на обществото ни и поставят икономическата инициатива в свободния пазар над държавната намеса и диктат.

Всички, които  се гордеят с принадлежността си към християнската цивилизация и с българския принос в общия европейски дом, а не се срамуват да се нарекат българи.

Всички, които знаят ,че силно общество се гради върху здраво семейство от майка и баща.

Всички, които с гласа си искат да прекъснат червената линия на прехода, изградена от стари и нови политически проекти на клановете на ДС и червената олигархия.

Всички, които са убедени, че сигурността ни се гарантира от силна България в Европа на нациите, защитена от евразийските имперски амбиции и за които националната политика се формира от българите, а не от посолства. Независимо дали са от Изток или от Запад!

Вече сме вашия глас в Столичната община и е време той да бъде чут в цяла България!

Време е да Ви дадем възможност да говорите и в Народното събрание и Парламента на Европа.

Време е за разумни десни консервативни решения за България.

Обръщаме се към всички граждани и организации, които искат да се присъединят към нас.

Вили Лилков
Жаклин Толева
Иван Сотиров
Петър Москов
Стефан Иванов

 

trud.bg

Предишна ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО ОТПУСКА 750 000 ЛВ. ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ В КОТЕЛ
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИНИЦИИРА СРЕЩА ПО ПРОБЛЕМИТЕ С НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ СМЕТИЩА В ОБЛАСТТА, ДВЕ ОБЩИНИ НЕ ИЗПРАТИХА СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Младо момиче пита майка си: – Мамо, може ли да се оженя за гаджето си? – Разбира се, че не! – Но аз го обичам. – И аз го обичам,

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Връща се в къщи мъж, пиян като талпа и от вратата вика на жена си: – Давай бързо легена, ще повръщам… Жената носи легена, а той седи над него, поклаща

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Скучно ви е в метрото? Започнете да се взирате и разглеждате човека срещу вас около 1-2 минути. После извадете телефона си и на висок глас кажете „Ало, шефе, намерих го“.