„СИНЯ БЪЛГАРИЯ“ ПОДАРЯВА НА СЛИВНАЛИИ КОНЦЕРТ НА ВАСКО КРЪПКАТА И „ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД“
29.05.2024 1524 Прегледи

„СИНЯ БЪЛГАРИЯ“ ПОДАРЯВА НА СЛИВНАЛИИ КОНЦЕРТ НА ВАСКО КРЪПКАТА И „ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД“

Коалиция „Синя България“ с водач Димитър Сяров подаряват на сливналии концерт на Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“. Мястото на проявата е Градската градина на Сливен, а времето – 18:30 часа на 31 май, петък. На концерта ще бъдат лидерът на партия КОД д-р Петър Москов, който е един от водачите на коалиция „Синя България“ и Цвета Кирилова, водач на евролистата.

„Каним всички жители и гости на нашия град да се насладим заедно на песните и музиката на Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, заяви адвокат Димитър Сяров.

Доброто настроение по време на концерта е сигурно.

За „Синя България“ може да гласувате с бюлетина №3.

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ – МОТОРЪТ НА КОАЛИЦИЯ „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА КРЪСТОВДЕН ПОЩЕНСКА БАНКА ОТКРИ НОВ КЛОН В СЛИВЕН

На днешния Кръстовден Пощенска банка откри нов клон, който се намира на самото ларго в Сливен. Клонът е в сградата на бившето предприятие „Албена“. „Особено съм щастлив, че на този

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА БИЕ ЧАВДАР БОЖУРСКИ, ВЕРОЯТНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МАНДАТИТЕ Е 2-2-1-1

Мария Белова побеждава Чавдар Божурски в надпреварата с преференции в листата на ГЕРБ – Сливен, научи Sliveninfo. За Белова са дали своя вот над 1600 души, а Чавдар Божурски има

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖ ОТ СЛИВЕН, ОБВИНЕН В ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ НА ЖЕНА

Съдът задържа под стража Атанас Н., обвинен в причиняване на средна телесна повреда, изразяваща се в обезобразяване на лицето на жена. Задържането е по искане на Районна прокуратура – Сливен.